"Taxa de solidaritate de 10% contravine promisiunilor USL din campania electorală"

111

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal se opune categoric oricărei supraimpozitări sau creșteri de fiscalitate. PNL susține principiul cotei unice, iar unul dintre angajamentele luate de USL în campania electorală a fost că taxele și impozitele nu vor crește.


"Considerăm că inițiativa privind impunerea unei taxe de solidaritate de 10% tuturor bugetarilor cu salarii mai mari de 1.000 de euro contravine atât principiilor liberale, cât și promisiunilor făcute de PNL și PSD în campania electorală de anul trecut. Mai mult, impunerea acestei taxe de solidaritate ar crește riscul ieșirii din sistemul public al angajaților bine pregătiți profesional și cu experiență, mai ales că taxa ar accentua discrepanțele de venituri dintre stat și privat pe funcții similare. Această măsură nu va avea un impact bugetar semnificativ, deoarece sumele astfel încasate la buget vor fi în cuantum redus", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.


El a mai adăugat că, liberalii sunt convinși că soluțiile pentru creșterea încasărilor și, implicit, pentru relansarea economiei vizează, printre altele, măsuri de stimulare fiscală și creare de locuri de muncă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4878 secunde