Sex fără să te îndrăgostești. Șase sfaturi utile!

685
1
Sex fără să te îndrăgostești. Șase sfaturi utile! - cuplu-1365720312.jpg
Sexul fără obligații este considerat de mulți psihologi o metodă eficientă pentru persoanele care nu vor o relație de lungă durată. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, unul dintre parteneri ajunge să-și dorească mai mult decât celălalt. Dacă ești hotărâtă să începi o relație sexuală fără un atașament emoțional, află cum să faci sex fără să te îndrăgostești.

Alege cu atenție partenerul

Unii bărbați sunt mai potriviți pentru o astfel de relație decât alții. Câte știi despre trecutul relației bărbatului cu care vrei să faci sex? Dacă a optat în general pentru relații pe termen lung și este un începător pentru aventurile sexuale, ar putea să nu fie cel mai potrivit partener. Așadar, ia aminte! De modul în care partenerul respectă regulile unei astfel de relații depinde și succesul tău în încercarea de a evita complicațiile emoționale.

Pune bariere de la început

Discută cu partenerul ce vrei de la început și nu te lăsa convinsă de circumstanțe să-ți lași garda jos. Este important ca amândoi să fiți pe aceeași lungime de undă. Când vrei doar un orgasm de calitate, fără complicații, ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca partenerul să te întâmpine cu un buchet de trandafiri și un zâmbet fermecător.

Uită de gesturile romantice!

Te-ai gândit să aprinzi lumânări par-fumate în dormitor? Singura atmosferă pe care o pot crea este una jenantă, deoarece niciunul dintre voi nu are intenții romantice. Evită săruturile în afara preludiului. Dacă face parte din sex, atingerea buzelor este perfect normală. Când ești tentată să îl săruți și la sosire sau plecare, probabil ești pe cale să te îndrăgostești. Separă par-tenerul de sex de orice alt aspect al vieții tale. Când încerci o relație de tip prieteni cu beneficii, riscul de a te îndrăgosti este mult mai mare decât atunci când faci sex cu un bărbat cu care știi că nu ești deloc compatibilă. Chiar și mâncatul împreună implică o apropiere ce poate trezi unele sentimente.

Nu petrece toată noaptea alături de el

Îmbrățișatul de după sex este permis doar dacă amândoi vi-l doriți, dar dormitul împreună este o idee neinspirată. La câteva minute după ce ați terminat, unul dintre voi ar trebui să fie deja la duș, în timp ce celălalt își reia activitățile obișnuite. Această regulă este cea care este încălcată cel mai des, pentru că nimeni nu este încântat să plece acasă când somnul devine tot mai tentant. De modul în care o respecți, poate depinde însă continuarea relației sexuale fără să te îndrăgostești.

Nu interpreta greșit semnalele partenerului

Fii pregătită pentru a te distanța emoțional de orice gest al partenerului care îți poate sugera că el vrea mai mult. Dacă știe când este ziua ta și îți oferă un cadou, o face pentru că apreciază apropierea ta și atât. Probabil că i-ar oferi un cadou consistent și unui prieten care l-a ajutat să-și repare mașina. Când începi să vezi gesturi romantice în acțiunile partenerului, riscul de a te îndrăgosti este mai mare.

(Sursa: www.eva.ro) 

Comentează știrea

admirator
12 aprilie 2013
pai nu e mai simplu

sa te duci la (un)o profesionist(a) si sa platesti? De ce atitea chestii ridicule? Si ineficiente? De ce sa faca sex toata lumea cu toata lumea, porcaind toata societatea si sa nu poata fi concentrata aceasta activitate doar intr-un grup usor de controlat? (In primul rand medical.) Pentru ca ati uitat un lucru essential. Sex-ul la gramada, necenzurat, implica si posibilitatea de a contracta o boala cu transmitere specifica... Deci, in primul rand, cand "agati" (barbat sau femei, acum toti agata) in primul rand trebuei sa stii cu cine a mai facut sex partenera(ul). Atit pentru a te feri de boli cat si de situatii sociale neplacute... (rudele sa faca sex cu aceeasi persoana, sa iei amanta sefului sau a vreunui control financiar, politist, judecator etc...) In plus, s-au vazut numeroase cazuri de violente cand partenerii sunt parasiti. Ba chiar si partenerele si-au injunghiat partenerii cand au aflat ca acestia nu se casatorescs cu ele. Dar asta se mediatizeaza mai putin. Nemaivorbind de pedepsele ridicul de mici pentru femeile violente, care ar fi in dreptul lor sa riposteze asa. Nu si barbatii..... Sau s aintelegem ca toate aceste sfaturi pentru a face sex, sau care proslavesc valoarea terapeutica a sexului etc. sunt pledoarii pentru adoptarea Legii prostitutiei? Sau emancipati -si voi- poporul roman, ca si Simona Senzual sau loterista porno? Ce vreti, de fapt?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Fun : Vrei sex? Ghici cu ce bat la ușă!
Pagina a fost generata in 1.8473 secunde