La Medgidia

Taxele și impozitele pentru 2011 rămân la nivelul celor de anul acesta

504
Locuitorii din municipiul Medgidia pot respira ușurați. Taxele și impozitele pentru anul 2011 vor rămâne la nivelul celor de anul acesta. Anunțul a fost făcut în cadrul unei dezbateri publice, organizate la începutul acestei săptămâni, de Primăria Medgidia. Potrivit unui comu-nicat de presă, primarul Marian Iordache le-a vorbit participanților la dezbaterea publică despre importanța acestor taxe pentru bugetul local al unei localități precum Medgidia, solicitându-le oamenilor să achite pe cât posibil dările în timp util.
Primarul a declarat pentru "Cuget Liber" că până în prezent, gradul de încasare a taxelor și impozitelor pentru anul în curs este de aproximativ 76 de procente. Pentru anul viitor, care potrivit edilului s-ar anunța mai greu decât actualul, gradul de încasare ar putea fi și mai mic, mai ales dacă ar crește cuantumul taxelor și impozitelor. Din acest motiv, administrația locală din Medgidia a decis să păstreze taxele și impozitele pentru 2011 la același nivel cu cele din 2010. Singurele dări care vor crește vor fi, potrivit primarului Marian Iordache, impozitele și taxele ce au fost modificate conform O.G. 59/2010, respectiv cele pentru a doua și următoarea/următoarele proprietăți, precum și impozitul pentru autoturismele cu capacitate cilindrică mai mare de 2001 cm³. La acestea se mai adaugă și anumite taxe speciale, cum ar fi cea pentru eliberarea documen-telor în regim de urgență și taxa pentru conformitate, introduse din 2011.
Tot în cadrul dezbaterii publice care a avut loc luni, vicepri-marul Sorin Țuțuianu a prezentat proiectul de sistematizare a circulației rutiere pe strada Independenței, tronsonul cuprins între Lupeni și viaduct Peștera (Canal Dunăre - Marea Neagră).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5401 secunde