Video Tensiune și emoții mari în aceste momente la sediul USR din Constanța. "Sunt aici cu colegii și cu familia mea. Ne revedem mâine dimineață, suntem vigilenți"

1979
Stelian Ion este alături de soția sa și cei doi copii și așteaptă cu sufletul la gura rezultatele votului de astăzi.


„Suntem la sediul USR. Aș fi vrut să vă dau un rezultat dar nu avem. Mergem cu toții în secțiile de votare. Mergem peste ei, să ne asigurăm că nu se fac lucruri ilegale. Am văzut o harababura totală la Constanța. O lipsă de respect. Uite urna, nu e urna. Trei buletine, stați că sunt 5. Avem panouri, nu avem panouri. Nu este normal. 


Sunt aici cu colegii și cu familia mea. Ne revedem mâine dimineață, suntem vigilenți. Nu dorim să se fure votul niciunui cetățean. Am vorbit cu oameni. Am fost aproape de toate cartierele. Am simțit pulsul unei schimbări. Oamenii doresc schimbare la Constanța. Le mulțumesc foarte mult celor care au ieșit la vot. 


A fost o bătaie de joc. Constănțenii vor un oraș care să își atingă potențialul. 30 de ani de pesedism și penelism au ținut acest oraș pe loc. Voi încheia repede. Mulțumesc încă odată celora care ne au sprijinit. 


Mâine ne vom auzi cu date. Mergem la secțiile de vot acum", a declarat Stelian Ion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3547 secunde