Tensiuni în PNL. Orban: Am pierdut tot timpul pe mâna PSD. Crin: Vrei să rupem alianța?

266
1
Tensiuni în PNL. Orban: Am pierdut tot timpul pe mâna PSD. Crin: Vrei să rupem alianța? - ludovicorban-1346943960.jpg

Ședința PNL dedicată evaluării rezultatelor referendumului din 29 iulie a fost una tensionată. Deputatul Ludovic Orban a declarat, la ieșirea de la discuții, că liberalii au pierdut "întotdeauna pe mâna PSD", începând de la prima suspendare a lui Traian Băsescu din 2007. În interior, Orban ar fi spus că PNL a tras suficient la căruța PSD, conform unor surse citate de Mediafax. Replica lui Crin Antonescu nu s-a lăsat așteptată, scrie Realitatea.net.

Deputatul PNL Ludovic Orban a susținut astăzi, în ședința Delegației Permanente, că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendum, PSD fiind formațiunea care a inițiat acest demers, iar în conducerea liberală nu s-a dat un vot în acest sens. Surse din PNL citate de Mediafax au declarat că Orban a ridicat, în cadrul ședinței conducerii, problema prejudiciilor de imagine pe care PNL le-a avut în urma eșecului referendumului.
Acesta a reproșat liderilor că ideea referendumului nu a fost discutată, înainte de a fi demarat, în cadrul Delegației Permanente și că nu s-a dat un vot în acest sens, pentru a fi asumat. "Am tras destul la căruța PSD-ului", a spus Orban, potrivit surselor citate.


Citește mai mult…




Comentează știrea

penelist
6 septembrie 2012
ruptura

dl orban are dreptate. osa vedeti ce vor cere psd la parlamentare.oprescu va fi ptr. presedinte.de ce psd a facut alianta cu unpr. atentie pnl. va urez bafta in alegeri si scapati de antonescu urgent va trage in jos.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4987 secunde