ESCROCHERII SENTIMENTALE / Constănțeni îmbătați, amăgiți cu promisiuni de căsătorie și lăsați fără locuințe

411
ESCROCHERII SENTIMENTALE / Constănțeni îmbătați, amăgiți cu promisiuni de căsătorie și lăsați fără locuințe - 6septembriepromisiunicasatorie-1346943312.jpg
Un dosar cu greutate a fost finalizat de polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT Constanța și trimis spre judecare la Tribunalul Constanța. În rechizitoriu se arată că 15 persoane, din Năvodari, comuna Albești, Tulcea și Târgoviște, în prezent aflați în stare de libertate, sunt cercetate pentru asociere în vederea comiterii de infracțiuni și înșelăciune în formă continuată.

În sarcina persoanelor inculpate s-a reținut faptul că în perioada 2001-2010 au înșelat un număr de 33 persoane, în special din rândul celor fără familie, care dețineau locuințe proprietate personală în Constanța, Tulcea și Năvodari. Cele 15 persoane induceau în eroare victimele prin oferirea de băuturi alcoolice și prin promisiuni mincinoase de căsătorie cu acestea, determinându-le astfel să își înstrăineze locuințele proprietate personală, ulterior deposedându-le de sumele de bani obținute.

Pentru ca victimele să nu depună plângere la organele de cercetare, cele 15 persoane achiziționau locuințe în mediul rural, unde îi mențineau pe păgubiții în stare de ebrietate, îi intimidau sau îi agresau.

Valoarea totală a prejudiciului se ridică la peste 800.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2372 secunde