Teodor Atanasiu, șeful de campanie al lui Marian Munteanu

112
Teodor Atanasiu, șeful de campanie al lui Marian Munteanu - teodoratanasiu-1460653649.jpg

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat joi șef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primăria Generală a Capitalei, la propunerea liderului PNL București, Cătălin Predoiu.

''Președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a supus votului Biroului Politic al Municipiului București aprobarea numirii prim-vicepreședintelui PNL, Teodor Atanasiu, în funcția de șef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primăria Generală a Municipiului București. În cadrul ședinței conducerii PNL București reunite astăzi, 14 aprilie a.c., la sediul filialei din Aleea Modrogan nr.22, Biroul Politic al Municipiului București a decis desemnarea lui Teodor Atanasiu în calitate de coordonator al campaniei PNL București, cu unanimitate de voturi'', se arată într-un comunicat al PNL București, citat de romanialibera.ro.

Decizia vine în contextul în care inițial copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că propunerea candidaturii lui Marian Munteanu i-a aparținut lui Cătălin Predoiu.

''Unii dintre colegi, copreședintele Blaga și o parte din ziarele de azi au fost mult prea generoși, respectiv generoase cu mine, atunci când au spus că mi-a aparținut propunerea Marian Munteanu. Am propus într-adevăr soluția societății civile, dar nu vreau să-mi arog merite necuvenite'', a replicat apoi Predoiu pe Facebook.

Marian Munteanu a declarat miercuri seara că a fost contactat în privința candidaturii de Teodor Atanasiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1324 secunde