Atanasiu:

PNL propune amânarea intrării în vigoare la 1 ianuarie a unor măsuri fiscale

110
PNL propune amânarea  intrării în vigoare la 1 ianuarie  a unor măsuri fiscale - pnlu-1438700864.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele liberal, Teodor Atanasiu, a declarat că PNL se va prezenta la consultările cu celelalte partide parlamentare cu propriile calcule privind politica fiscal-bugetară, urmând să pro-pună partenerilor de dialog ca o serie de măsuri fiscale să fie amânate de la intrarea în vigoare începând cu 1 ianuarie.

"Noi o să venim cu calculele în fața colegilor parlamentari și o să discutăm cu ei care sunt măsurile care pot intra imediat de la 1 ianuarie și care vor trebui amânate și cu cât timp vor trebui amânate, astfel încât măsura să fie sustenabilă. (...) Datorită faptului că Guvernul Ponta nu a luat toate măsurile de restructurare a pierderilor din economia românească sau a cheltuielilor inutile din economia românească, nu pot fi aplicate toate de la 1 ianuarie", a explicat prim-vicepreședintele liberal, întrebat în ce vor consta consultările pe care PNL le-a propus pentru data de 17 august partidelor parlamentare.

Atanasiu a adăugat că PNL nu dorește neapărat ca în privința TVA să fie preluată poziția exprimată de liberali.

"Noi nu ținem neapărat să fie cum spunem noi TVA-ul. Poate fi oricare din celelalte măsuri amânată sau renunțat temporar la ea, astfel încât să-și facă efectul celelalte măsuri, să vedem că ajungem să colectăm mai mult pe creșterea bazei de impozitare și să putem folosi toate măsurile de relaxare fiscală în final", a spus prim - vicepreședintele PNL.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni, după ședința Biroului Politic Național, că liberalii propun partidelor politice parlamentare data de 17 august pentru demararea consultărilor pe tema macrostabilității economice a României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3276 secunde