Concurs Teodor Meleșcanu, numit ministru interimar la Justiție

474

Articole recomandate

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis, ieri, președintelui Traian Băsescu, o scrisoare prin care îi cere să-l numească interimar la Ministerul Justiției pe ministrul apărării, vicepreședintele Teodor Meleșcanu, informează un comunicat de presă al Guvernului.
"Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a transmis astăzi (n.r. - ieri) președintelui Traian Băsescu o scrisoare în care îi propune șefului statului să dispună măsurile necesare pentru emiterea decretului de numire a lui Teodor Viorel Meleșcanu, membru al Cabinetului, ca ministru interimar la Ministerul Justiției", se arată în comunicatul Guvernului.
Decizia premierului intervine în condițiile în care numirea Noricăi Nicolai este în continuare amânată din cauza neînțelegerilor dintre premier și președinție. La 1 februarie expira termenul de 45 de zile până la care conducerea Ministerului Justiției putea fi asigurată de ministrul demisionar Tudor Chiuariu.
Reacția Președinției a venit imediat. "Președintele României salută decizia primului ministru Călin Popescu Tăriceanu, de a propune un ministru interimar al Justiției, în urma consultării cu șeful statului", se arată într-un comunicat de presă.
Președintele Traian Băsescu a semnat în cursul serii decretul de numire a lui Teodor Viorel Meleșcanu în funcția de ministru interimar al Justiției. Documentul a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9247 secunde