Teodorovici, despre candidatura sa la președinție: Cred că România ar avea o șansă foarte mare cu un astfel de președinte

154
Teodorovici, despre candidatura sa la președinție: Cred că România ar avea o șansă foarte mare cu un astfel de președinte - cineesteeugenorlandoteodorovicip-1553086050.jpg
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a declarat, din nou, miercuri, că își dorește ca în următorii ani să candideze la Președinție și a susținut că România "ar avea o șansă foarte mare" dacă el ar fi președinte


"Important este că am spus acest lucru, pe care alți politicieni văd că nu-l declară. Nu văd de ce toată lumea se teme, de parcă ar fi un tabu. Încă o dată, repet, dacă ești politician și nu vrei să fii ipocrit cum din păcate marea parte a clasei politice este astăzi, spui și e normal să aspiri. E normal să te gândești și la alte funcții mai înalte, dacă tu crezi că poți să faci bine pentru această țară, e normal să spui că te duci către o poziție mai înaltă, din care poți să faci mai mult bine", a declarat Eugen Teodorovici, potrivit News.ro.

Întrebat dacă nu intră în divergență cu linia partidului, ministrul a replicat: "Dincolo de a fi membri de partid suntem oameni și totuși cred că avem și noi dreptul să ne exprimăm opinia, punctul de vedere. Nu intră în divergență cu linia partidului. Ar fi foarte bine ca oamenii care se uită la noi să vadă în politicieni oameni corecți, care nu au nimic de ascuns, care spun ceea ce gândesc, ar fi cel mai bine. Decât să spună: știți, nu mă interesează, n-am nicio treabă, dar în spate să faci tot felul de mișcări de genul acesta tipice nouă, cred că e bine să spui clar".

"E normal să mă gândesc și la un astfel de lucru în anii care urmează", a adăugat Teodorovici.

În legătură cu clasarea sa în opțiunile electoratului, el a afirmat: "Stăm foarte bine, drept. Cifrele vin și după aceea. De multe ori faci o autostradă, justificând traficul în primul rând, dar traficul se și atrage când faci autostrada".

Întrebat dacă se vede președinte, Eugen Teodorovici a răspuns: "Cred că România ar avea o șansă foarte mare cu un astfel de președinte".

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marți seara, într-o emisiune la TVR 1, că intenționează să candideze "cândva" la funcția de președinte al României, dar că vrea să fie o surpriză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1988 secunde