Florin Iordache: Nu există nicio diferență între modul în care sunt tratați pacienții într-un spital privat și unul de stat

229
Florin Iordache: Nu există nicio diferență între modul în care sunt tratați pacienții într-un spital privat și unul de stat - floriniordacheapusmanapeofunctie-1553086433.jpg

Articole recomandate

Florin Iordache (PSD), vicepreședintele Camerei Deputaților, a susținut, miercuri, că "nu exită nicio diferență între modul în care sunt tratați pacienții într-un spital privat și unul de stat". Iordache a explicat astfel de ce Liviu Dragnea s-a internat la o clinică privată.


"Dl președinte Dragnea a avut o opțiune pentru un anumit spital. Nu exită nicio diferență între modul în care sunt tratați pacienții într-un spital privat și unul de stat. Nu cred că pentru o internare de urgență, cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de țară. Dar eu și colegii mei avem respect pentru modul în care pacienții sunt tratați în spitalele de stat, cât și în cele private", a afirmat Florin Iordache, potrivit News.ro.

"Eu anul trecut când am fost operat am fost într-un spital de stat și modul în care am fost tratat și condițiile pe care le-am avut au fost mult mai mult decât mulțumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate și o serie de instituții spitalicești și-au îmbunătățit condițiile, discutăm de aparatură, de construcția de noi secții și așa mai departe, sunt premise că sănătatea pentru guvernare a constituit și constituie o prioritate", a mai declarat Iordache.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0351 secunde