Florin Iordache, mesaj tranșant despre suspendarea lui Iohannis

216
Florin Iordache, mesaj tranșant despre suspendarea lui Iohannis - florin-1546609159.jpg
Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, a declarat vineri pentru AGERPRES că suspendarea președintelui Klaus Iohannis este ultimul demers luat în calcul de social-democrați, chiar dacă acesta înțelege să blocheze activitatea Guvernului, în condițiile în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, pentru că PSD este interesat ca România să aibă o Președinție de succes la Consiliul Uniunii Europene. 


El a evidențiat că președintele Iohannis și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat și "crede că poate câștiga acest mandat opunându-se deciziilor CCR și blocând Guvernul". 


Întrebat ce va face PSD în condițiile în care șeful statului a anunțat că refuză semnarea propunerilor pentru Ministerele Transporturilor și Dezvoltării, Florin Iordache a arătat că această situație va fi analizată, dar suspendarea președintelui este ultimul demers luat în calcul. 


"Normal că analizăm și noi ce se întâmplă în perioada următoare. Dar, în același timp, vreau să spun că demersul cu suspendarea este ultimul demers pe care în acest moment, când România deține Președinția Consiliului UE, îl inițiază. Pe noi ne interesează o Președinție de succes, ne interesează să avem niște rezultate foarte bune pe cât mai multe domenii, și nu ne interesează să continuăm lupta cu Iohannis, chiar dacă el ne-a anunțat astăzi că își dorește un nou mandat", a subliniat deputatul PSD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6732 secunde