Tinerii din Ovidiu, invitați de edilul George Scupra la o acțiune de ciclism

212
Tinerii din Ovidiu, invitați de edilul George Scupra la o acțiune de ciclism - tineriidinovidiu-1457977056.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă investițiile de interes general care vizează localitatea Ovidiu, primarul George Scupra mai are pe agenda de lucru și investițiile în activitatea sportivă a tinerilor din oraș. Astfel, el s-a gândit la diverse activități pentru ca toți iubitorii de mișcare să poată participa la evenimente ce vizează sănătatea.


"Sportul este activitatea cea mai accesibilă tinerilor și copiilor pentru a-și crea un stil de viață sănătos și a începe de la vârste fragede să își contureze un caracter și o conduită bazată pe perseverență, punctua-litate și spirit de echipă", a declarat edilul George Scupra.
Devenit deja o tradiție, evenimentul "Spring Race" organizat de Constanta Cycling Team are loc, în acest an, pe data de 3 aprilie, în satul Poiana, ce aparține administrativ de orașul Ovidiu. În acest an Primăria Ovidiu și Clubul Sportiv Ovidiu sunt parteneri ai acestui eveniment, motiv pentru care îi invită pe toți iubitorii de mișcare pentru a deschide oficial sezo- nul II al evenimentului "Ovidiu Pedalează".


Organizatorii au anunțat că, pentru categoria seniori (peste 14 ani) sunt disponibile 20 locuri gratuite și la juniori (7-13 ani) toate locurile sunt gratuite. Cei interesați se pot înscrie printr-un e-mail transmis la adresa: ovidiuprimaria@ gmail.com sau telefon 0722.160.819.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5808 secunde