Tinerii din PSD Constanța au plantat 140 de copaci pentru a marca Ziua Dobrogei

554
Tinerii din PSD Constanța au plantat 140 de copaci pentru a marca Ziua Dobrogei - psdtineri2-1542215767.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat (TSD) Constanța este implicată în campania de protejare a mediului înconjurător, derulând până în prezent mai multe acțiuni ecologice și de îmbogățire a zonelor dendrologice de pe raza județului Constanța.

Cu ocazia împlinirii a 140 ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă, TSD Constanța, în colaborare cu tinerii social democrați din Tulcea, cu sprijinul Direcției Silvice Constanța, au inițiat acțiunea de plantare a 140 de arbori la granița dintre județul Constanța și județul Tulcea.

Acțiunea s-a desfășurat, ieri, moment în care TSD Constanța a plantat încă 140 de arbori, specia tei, în incinta Complexului de tratare a apei Palas, obiectiv strategic, cel mai mare de acest gen din România. A fost aleasă această locație pentru a delimita zona de protecție severă de vecinătățile stației. Activitățile de împădurire vor continua și în primăvara anului 2019, în sezonul propice pentru plantarea arborilor și arbuștilor decorativi.

"Diversitatea etnică și culturală conferă Dobrogei un loc aparte pe harta României și acest lucru este datorat faptului că Dobrogea înseamnă legături de prietenie pe viață între români și etnici. Suntem mândri că suntem dobrogeni. La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, România!", a declarat Nicu Roșu, președintele Organizației Județene a TSD Constanța.

"De curând, Consiliile Județene ale celor două județe au semnat un Act de promisiune civică, luându-și astfel angajamentele că vor depune împreună toate eforturile necesare pentru dezvoltarea Dobrogei.

Astăzi, tinerii social democrați preiau ștafeta și demonstrează că și generațiile următoare sunt implicate, acțiunea reiterează, astfel, prietenia dintre cele două județe pe termen lung", a declarat George Olăraș, președintele Organizației Județene a TSD Tulcea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8561 secunde