Tinerii din UNPR Constanța, organizatori ai unui campionat de biliard

152
Tinerii din UNPR Constanța, organizatori ai unui campionat de biliard - tineriidinunprorganizatori-1430410669.jpg

Articole recomandate

Tinerii din UNPR Constanța au organizat, miercuri seara, un campionat de biliard la care au participat membri ai organizației, simpatizanți și prieteni ai acestora. Competiția a fost câștigată de Cosmin Mârzea, acesta fiind premiat de deputatul Florin Gheorghe, președintele organizației municipale a UNPR.

Parlamentarul i-a felicitat pe tinerii participanți și i-a asigurat că dacă vor continua să se comporte de aceeași manieră chiar își vor îndeplini obiectivul de a deveni cea mai puternică orga-nizație de tineret din țară.

"M-am bucurat că m-au invitat la evenimentul organizat de ei. Am rămas plăcut surprins de modul în care s-au comportat, de numărul mare de participanți și de faptul că au înțeles că politica este și ea tot o competiție, bazată pe idei, pe valori, pe onestitate și pe dorința de a face lucruri frumoase în beneficiul semenilor tăi. Le-am spus participanților că au datoria de a aduce din sport în politică fair play-ul, dar și faptul că spre deosebire de sport, în care câștigi doar dacă participi, în politică câștigi doar dacă ești onest și vrei să faci bine. Am încredere în viitorul organizației de tineret a UNPR din Municipiul Constanța și i-am asigurat de tot suportul meu pentru a deveni o organizație de viitor a politicii românești", a declarat deputatul Florin Gheorghe.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "USL desființează Curtea de Conturi"
Pagina a fost generata in 1.9273 secunde