Tombolă cu premii substanțiale, mașini și apartamente, pentru constănțenii care ies la vot

666
Polul Civic Constanța derulează o campanie de stimulare a prezenței la vot în rândul constănțenilor, sub sloganul "Rupe lanțul slăbiciunilor! Mergi la vot!". Campania, centrată pe municipiul Constanța, are la bază interesul pentru premii, dovedit sociologic.

În cadrul campaniei va fi organizată o tombolă cu premii atractive. Până în prezent, ideea unei astfel de campanii a stârnit interesul mai multor companii, care oferă premii constând în aparta-mente, autoturisme, excursii pentru 2 persoane în capitale europene, laptopuri, tablete și smartphone-uri. Tombola este deschisă spre implicare și altor companii cu inițiativă civică.

Practic, alegătorii vor primi la ieșirea din secțiile de votare un talon de tombolă, ce va trebui depus în termen de două săptămâni începând cu 10 iunie 2012, în urnele special amplasate în hiper-market-urile Metro, Real, Carrefour, precum și la City Park Mall. Extragerea va avea loc în data de 1 iulie, cu condiția unei prezențe la vot de cel puțin 65% în municipiul Constanța.

Polul Civic Constanța este o coaliție formată din trei organizații neguverna-mentale, cu tradiție în monitorizarea procesului electoral:

Asociația Pro Democrația - Club Constanța; Centrul pentru Resurse Civice; Comisariatul pentru Societatea Civilă - Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2257 secunde