Traian Băsescu, apt să exercite funcția de președinte

192
1
Traian Băsescu, apt să exercite funcția de președinte - traianbasescu21-1358687492.jpg
Președintele Traian Băsescu are o stare de sănătate bună și este apt pentru a exercita funcția de șef al statului, potrivit rezultatului testării medicale anuale, informează Administrația Prezidențială.


"Președintele României, domnul Traian Băsescu, are o stare de sănătate bună și este apt pentru a exercita funcția de șef al statului, potrivit rezultatului testării medicale anuale. Aceasta a fost efectuată la Spitalul Militar din București, de o comisie de medici specialiști, a durat în jur de cinci ore și a constat într-un set complet de analize medicale", informează Administra-ția Prezidențială într-un comunicat de presă.

Precedentul control medical al președintelui a avut loc la sfârșitul lunii decembrie a anului 2011. Și la acea dată comisia medicală responsabilă de examenul medical anual efectuat de șeful statului l-a declarat pe Traian Băsescu apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și a stabilit că nu suferă de nicio afecțiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau care să-l împiedice să exercite mandatul de președinte al României. 


Comentează știrea

Sali
21 ianuarie 2013
Evident

Base e sanatos,nu e vorba de asta. Ticalosia,rautatea lui, ura fata de romani,astea sunt problemele lui .Romanii in schimb ,clar ca sunt bolnavi grav, in foarte multe privinte.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2055 secunde