PDL Constanța caută candidați pentru europarlamentare

554
2
PDL Constanța caută candidați pentru europarlamentare - vasileblaga11-1358687442.jpg
Organizația Județeană a PDL Constanța are la dispoziție două săptămâni pentru a face propuneri de candidați către conducerea centrală a partidului pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în iunie 2014. 


Surse din cadrul partidului au declarat că este posibil ca, printre propunerile ce vor pleca de la Constanța să se afle numele celor doi foști deputați care nu au mai reușit să-și recâștige mandatele la alegerile parlamentare din decembrie. Cu alte cuvinte, pro-punerile filialei de la malul mării ar putea cuprinde numele lui Zanfir Iorguș sau Constantin Chirilă, însă, momentan acestea ar putea fi doar simple zvonuri din interiorul partidului. Pe de altă parte, nu ar fi de mirare, ca pe lista transmisă de la Constanța să se afle numele vreunui tânăr pe care filiala constănțeană să dorească să-l promoveze.

Prezent la Constanța, zilele trecute, Vasile Blaga, a susținut că unii dintre actualii europarlamentari ai partidului s-ar putea să nu se regăsească pe lista viitorilor candidați democrat-liberali pentru Parlamentul European urmând să fie analizată activitatea fiecăruia, dar și a celorlalți care doresc să candideze.

Blaga susține că unii dintre actualii europarlamentari ai PDL s-ar putea să nu se mai regăsească pe lista de candidați pentru Parlamentul European.

El a declarat, într-o conferință de presă susținută la Constanța, că organizațiile județene au termen două săptămâni pentru a face propuneri de candidați către conducerea centrală a partidului, iar acestea vor fi prezentate în Biroul Permanent Național.

"Organizațiile județene au termen două săptămâni pentru a-i transmite domnului secretar general Flutur propunerile, urmând ca noi să le prezentăm în Biroul Permanent Național. Evident, vom ține cont de activitatea pe care au avut-o europarlamentarii noștri și alții care doresc să candideze atât la Bruxelles, cât și în țară. Până la urmă, alegerile, inclusiv pentru europarlamentare, se țin în România, aici se obțin voturi pentru a merge la Bruxelles. De exemplu, în această campanie avem europarlamentari care au muncit extraordinar, în campania la nivel central, domnul Ungureanu, domnul Stolojan, doamna Elena Băsescu care nu s-a mișcat două luni din Republica Moldova, deci oameni care au muncit foarte mult, pe alții nu i-am văzut, pe mulți nu i-am văzut, este adevărat", a afir-mat Vasile Blaga.

El a recunoscut că unii dintre cei care acum sunt europarlamentari s-ar putea să nu se regăsească pe lista viitorilor candidați.

"Este posibil ca la votul secret pe care îl vom avea pentru stabilirea listelor, că așa procedăm noi în PDL, unii dintre cei care astăzi sunt euro-parlamentari să nu se regăsească, este posibil, criteriile sunt stabilite de către partid. Dar nu am o țintă vizavi de unul sau de altul. Dar sigur că este mai ușor să îți anunți candidatura pe o listă pentru 20.000 de euro pe lună, mi se pare mai interesant decât să te bați într-un colegiu din Constanța pentru o mie, mi se pare că e mai greu pe o listă decât uninominal", a explicat liderul PDL.


Comentează știrea

Sali
21 ianuarie 2013
Tare de tot!

Ar fi chiar tare de tot sa-l vedem pe Iorgus la Bruxelles! Ar fi ca si cum ai manji cu cacat cladirea Parlamentului European.Astia din PDL sigur nu au oameni de calitate dovedita care sa le mai atenueze imaginea si continua sa promoveze laturile. N-au decat !

CUM NAIBA AJUNG TOATE GUNOAIELE ASTEA SA DECIDA SOARTA NOASTRA A CELOR CARE CHIAR NE CASTIGAM EXISTENTA MUNCIND?????
21 ianuarie 2013
SECURITATEA SI DOTTORE OLTEANU- ANR

PSD03Oct 2012 ZICETI CA OLTEANU NU E ANGRENAT POLITIC ? PAI CUM L-AU PUS PSD-ISTII IN FUNCTIE ? HAIDETI, CA E LATA ! E PSD-IST PANA IN MADUVA OASELOR. SI SECURIST . Si foarte razbunator - are de platit polite de cand lucra in ANR. Au trimis omul perfect pentru aceste mizerii. PNL nu e in stare sa se impuna. Cu un ministru PNL, lasi sa te conduca un secretar de stat PSD ? 10. ANeRe ANeRe, rau ai mai ajuns Bre de la Demolition Man (09:51:07 04 Octombrie 2012) Tare frate! Genial! Nu pot sa cred! BOMBA BOMBELOR! SUNT RAVASIT TOTAL! VA BATETI JOC DE MUNCA OAMENILOR DIN UNITATEA ASTA. O SA FACETI DIN INSTITUTIE VARZA. Cred ma masina de serviciu a noului director general va fi o mtocicleta Harley Davidson, iar uniforma de serviciu un costum din piele cu tresele prinse in tinte. 9. ANR si APC - aceeasi mizerie - aceeasi constructie - aceeasi ambitie de la White Tiger (12:25:29 03 Octombrie 2012) Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, d-l Preda Valentin, face jocurile atat in cadrul ANR cat si APC. Are de platit niste polite, ca doar din sistemul ANR provine! Chestia cu economiile pe deplasari, ambasade, suedezi, contribuabili, este praf in ochi. Din contra, de acum incolo cheltuielile vor fi mult mai mari. D-l director Olteanu executa niste ordine, ce este asa de complicat de inteles? Ca sa scape de anumite persoane, trebuie sa mute sedii si servicii, asa barbati sunt unii. Si lucrurile nu se vor opri aici. Ganditi-va ca Preda Valentin a ajuns secretar de stat ca urmare a prieteniei cu primarul Radu Mazare, care la randu-i este prieten cu Victor Ponta. Pepiniera PSD este puternica. PNL-ul nu prea are putere. De-aia d-l Matei Constantin a batut in retragere. Atat la ANR cat si la APC jocurile sunt facute de primarul Mazare prin via Bucuresti. Iar ca acoperire vin cu explicatii gen celor din articol. Ridicol. Chiar daca d-l Olteanu nu este angrenat politic, este evident cui face jocurile. PNL-ul trebuie sa-si impuna omul la ANR. Poate ii mai scade din orgolii d-lui Preda Valentin. Vom vedea. 15. ,vai de la relu (14:05:54 03 Octombrie 2012) cel mai bine examenele sa se sustina la sibiu ca-i in centru tarii...!!! 16. De ce strica un lucru care merge? de la Bogdan (18:28:34 03 Octombrie 2012) Am dat examen de brevet de 2 ori si nu era in comisie nici un examinator din afara Constantei. De unde naiba scot minciunile astea??? Nu era mai simplu sa mareasca taxa de examinare? Cum pot imbecilii astia care nu au navigat nici macar o secunda sa isi bata joc de noi? CUM NAIBA AJUNG TOATE GUNOAIELE ASTEA SA DECIDA SOARTA NOASTRA A CELOR CARE CHIAR NE CASTIGAM EXISTENTA MUNCIND?????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1793 secunde