Traian Băsescu: Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Israelului

67
Traian Băsescu: Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Israelului - traianbsescu-1389455721.jpg

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a transmis astăzi, un mesaj de condoleanțe la încetarea din viață a fostului premier Ariel Sharon, un "om de stat ale cărui viziune și eforturi au contribuit la consolidarea identității Statului Israel".

"Încetarea din viață a lui Ariel Sharon, om de stat ale cărui viziune și eforturi au contribuit la consolidarea identității Statului Israel, reprezintă o pierdere însemnată pentru poporul său și pentru întreaga lume. Prin acțiunile sale politice și prin valorile pe care le-a susținut în întreaga sa activitate, Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Statului Israel", se spune în mesajul președintelui Băsescu, potrivit unui comunicat de presă al Admnistrației Prezidențiale, citat de Mediafax.ro.

Șeful statului transmite condoleanțe familiei și celor care l-au prețuit pe Ariel Sharon.

Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, după ce starea sa de sănătate se deteriorase în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

"În acest moment de adâncă tristețe pentru noi toți, doresc să adresez sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au prețuit", spune președintele Băsescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4477 secunde