Traian Băsescu împlinește 60 de ani. Vezi ce cadouri a primit până acum

489
Traian Băsescu împlinește 60 de ani. Vezi ce cadouri a primit până acum - traianbasescubiografie-1320398739.jpg
Președintele Traian Băsescu împlinește 60 de ani, alegând să-și petreacă ziua de naștere printr-un "liber de la serviciu". Șeful statului și-a sărbătorit ziua de naștere încă de joi, când s-a întâlnit la Vila Lac 1 cu parlamentarii din arcul guvernamental, el menționând că nu este vorba despre o întâlnire politică, ci doar despre a ciocni un pahar cu vin.

"Nu e nicio întâlnire politică, dar este joi și mâine parlamentarii pleacă acasă. Am considerat de bun simț ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar cu vin. Buni, răi cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus Băsescu. Întrebat ce își dorește de ziua sa, președintele a răspuns: "Liniște".

"Ceea ce îmi doresc o să și am, adică mâine nu vin la serviciu", a mai declarat Traian Băsescu.

La întâlnirea cu președintele de la Vila lac 1 s-au prezentat, alături de premierul Emil Boc, mai mulți parlamentari ai coaliției, printre aceștia numărându-se Ioan Oltean, Cristian Rădulescu, Roberta Anastase, Mircea Toader, Vasile Gherasim, Mircea Andrei, Răzvan Mustea, Bogdan Cantaragiu, Tinel Gheorghe, Monica Iacob-Ridzi, Ștefan Pirpiliu, Ioan Nelu Botiș, europarlamentarul Traian Răzvan Ungureanu, iar din partea UNPR Ion Vasile, Tudor Ciuhodaru și Valeriu Steriu.

Parlamentarii i-au oferit președintelui diverse cadouri, printre care o statuetă de cristal, câteva sticle cu vin vechi, un tablou cu Portul Anvers, o cămașă și un stilou Mont Blanc.

Joi seară, președintele a ciocnit și cu jurnaliștii un pahar de șampanie pentru că, spune el, "buni, răi cum sunt", ei au fost mereu prezenți la evenimente. Președintele Băsescu a primit primele cadouri și urări de "La mulți ani" miercuri, în Valea Timocului, de la reprezentanții comunității românești din Serbia. Primit de etnicii români de la Negotin cu aplauze și ovații, Băsescu a plecat după vizita de stat din Serbia cu o căciulă tradițională și o statuetă ce reprezenta un împărat roman.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu scad pensiile și nici salariile"
Pagina a fost generata in 0.6418 secunde