Băsescu către judecători:

"Mâine-poimâine stabiliți cine e președintele României"

576
3
Traian Băsescu i-a atenționat, ieri, pe judecători că nu este normal să decidă repuneri în funcție atunci când înalți responsabili sunt demiși pentru incompetență.
"Aș sublinia cazul de la Giurgiu, unde Corpul de Control al ministrului de interne constată lipsa de performanță a șefului Inspectoratului Județean de Poliție, îl revocă din funcție și împotriva raportului și a ordinului ministrului, vine un judecător și spune că este în ordine. Oameni buni, nu puteți fi de toate: și Legislativ, și Executiv, și Justiție. Atenție și cu pusul de directori generali, de inspectori șefi de poliție. Ne așteptăm în curând ca magistrații să ne spună pe cine punem și la SRI și, poate mâine-poimâine veți stabili prin hotărâri judecătorești cine e președintele României. Deci atenție la echilibrul puterilor în stat!", a subliniat Băsescu.

Comentează știrea

AntiDobiBok
4 noiembrie 2011
AntiDictatura

Pentru acest dictator,pre nume bishnitzar de TroCoceni,numai : Hai sechetir,javra ordinara!!!

admirator
4 noiembrie 2011
asa se intimpla cind Constitutia este proasta

fiecare se crede buricul Pamintului... delimitati strict puterile in stat, in noua Constitutie. Sa stie fiecare ce drepturi si Obligatii are!

gelu
4 noiembrie 2011
era bine

Bine ar fi sa poti fii dat jos de o hotarie judecatoreasca ,am fi scapat de mult de tine ( chiar daca nu iubesc deloc judecatorii fiind de acelasi caracter ca tine).

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu scad pensiile și nici salariile"
Pagina a fost generata in 0.3616 secunde