Traian Băsescu, în vizită de stat în Turcia

144
Traian Băsescu, în vizită de stat în Turcia - basescu-1391588169.jpg

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a sosit, în această dimineață, la Ankara, în prima zi a vizitei de stat în Turcia, având programate întâlniri cu președintele Abdullah Gül, cu premierul Recep Erdoğan, precum și cu reprezentanții comunității românești, potrivit Mediafax.ro.
Potrivit programului anunțat de Administrația Prezidențială, vizita președintelui Băsescu în Republica Turcia începe la ora 10.15, la Ankara, cu depunerea unei coroane de flori la Mausoleul "Atatürk", urmat la ora 10.45, de primirea oficială de către președintele turc, Abdullah Gül, la Palatul Prezidențial.
La ora 11.00 vor avea loc convorbiri tête-à-tête cu președintele Republicii Turcia iar la ora 11.30, convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor două delegații oficiale.
La ora 12.30, președintele Traian Băsescu și președintele Republicii Turcia, Abdullah Gül vor susține o declarație de presă comună.
Președintele Traian Băsescu va avea, la ora 13.10, la sediul Marii Adunări Naționale, convorbiri cu președintele Marii Adunări Naționale, Cemil Çiçek, urmate de un dejun oferit de președintele Marii Adunări Naționale, în onoarea președintelui României.
La ora 15.00 vor avea loc, la reședința oficială, convorbiri cu prim-ministrul Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.
Șeful statului se va întâlni, la ora 16.00, la sediul Ambasadei României în Republica Turcia, cu reprezentanți ai comunității românești.
La ora 19.30, la Palatul Prezidențial, va avea loc un dineu de stat oferit de președintele Republicii Turcia în onoarea președintelui României.
Cea de-a doua zi a vizitei de stat a președintelui României, va cuprinde, la ora 10.00, la sediul Uniunii Camerelor de Comerț si Burselor de Mărfuri din Turcia, participarea la Forumul economic româno-turc pentru investiții și comerț.
La ora 11.40 are loc vizitarea Platformei de producție a Corporației pentru Industriile Aerospațiale din Turcia (TAI).
La ora 12.40, președintele Traian Băsescu va vizita Centrul național de simulare pentru instruirea piloților pentru avioanele de lupta F-16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.467 secunde