Traian Băsescu: "Mă voi bate în plen să găsim o soluție pentru toate mamele condamnate"

282
3
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat, ieri, că va insista în plenul Camerei superioare a Parlamentului să se găsească o soluție pentru toate mamele condamnate, precizând că el optează pentru o grațiere mai largă.

"Deși nu am reușit la comisie, voi încerca la plen să atrag atenția că trebuie să găsim o soluție pentru toate mamele condamnate, nu numai pentru o parte, cea considerată de Ministerul Justiției în proiectul inițial că nu a comis fapte de corupție. Vreau să spun că această măsură nu e pentru mame, este pentru copii și nu poți discrimina copilul unei mame condamnate că a făcut delapidare de copilul unei mame care a luat o mită la primărie. Nu poți discrimina copiii. De aceea voi încerca și la plen să susțin acest amendament, care mie mi s-a părut foarte important", a declarat Traian Băsescu.

El a spus că există și o problemă de constituționalitate, aceea de a trata "copiii diferit, funcție de tipul de pedeapsă pe care îl are mama".

"Am văzut ce înseamnă femeile, am trăit în casă cu trei femei, văd ce înseamnă acum munca, să ai grijă de niște copilași și cred că e inuman să discriminăm dreptul copiilor de a avea mama lângă ei într-un moment în care putem spune și noi că odată cu alegerea președintelui Iohannis s-a terminat și cu tranziția, avem 10 ani de când suntem în UE, o grațiere mai largă, în opinia mea, se impune. Eu nu am cerut partidului, am semnalat partidului că e o inițiativă personală și nu cer sprijinul partidului din acest punct de vedere", a precizat Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Constantean
4 mai 2017
Mai bine..

creati locuri de munca decat sa goliti puscariile. Ca sa poata sa se duca la munca ,nu la furat

Dorel
4 mai 2017
Recomandare

Nea Traiane eu zic să te lași definitiv de alcool și politică, altfel vei ajunge la Bălăceanca !

Anti
4 mai 2017
Base

Om fara scrupule,asa cum mi s-a spus acum 5ani(si n-am crezut) .Acum imi dau seama ca era adevarul gol golut...Ce e de facut ca sa nu ne mai lasam pacaliti pe viitor ..? I se potriveste fabula..,,eu voi egalitate,dar nu pentru catei ,, !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3854 secunde