Traian Băsescu: Mulțumesc celor care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române

333
Traian Băsescu: Mulțumesc celor care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române - traianbasescubiografie-1313400799.jpg
Președintele Traian Băsescu a transmis un mesaj, luni, cu prilejul Zilei Marinei, în care le mulțumește celor care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române ''pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă''.

Totodată, șeful statului urează ''La mulți Ani'' celor care își sărbătoresc onomastica, cu ocazia sărbătorii ''Adormirea Maicii Domnului''.

"Cu ocazia sărbătorii 'Adormirea Maicii Domnului' doresc să transmit tuturor cetățenilor români care își serbează astăzi ziua numelui, urările mele de bine, multă sănătate și împliniri alături de cei dragi. De asemenea, pe 15 august sărbătorim Ziua Marinei Române, prilej cu care le mulțumesc tuturor acelora care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă'', se spune în mesajul președintelui publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1838 secunde