TRAIAN BĂSESCU: "S-ar putea să cer PDL să boicoteze referendumul"

258
3
TRAIAN BĂSESCU:

Articole de la același autor

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că există posibilitatea să ceară PDL să boicoteze referendumul.


"Sunt foarte multe elemente care arată clar decizia USL de a frauda acest referendum. Mie îmi va fi imposibil ca, prin reprezentanții PDL, să controlez ce se întâmplă acolo. Atunci există inclusiv riscul, dacă în zilele următoare nu se ameliorează condițiile, eu să cer PDL-ului să nu fie reprezentat măcar în secțiile de votare. Să nu își trimită oameni și să boicoteze total referendumul ca nefiind organizat în condiții de securitate", a declarat Băsescu


Întrebat dacă este posibil să nu se prezinte la referendum, Băsescu a răspuns: "Este foarte posibil. Este evident că pregătesc fraudarea acestui referendum. Și atunci de ce să cer eu celor care, din revoltă, nu vor să valideze lovitura de stat, să meargă la vot. În faza inițială, am crezut că vor fi cinstiți. Pe zi ce trece văd că sunt necinstiți. Au mai făcut o trăsnaie. Au emis o lege, acum la ultima sesiune, prin care guvernul e liber să stabilească orice program pentru referendum".

 

Comentează știrea

rex
24 iulie 2012
jos hidosenia urat mirositoare

Le-ai cerut de la inceput asta, nu ne mai crede pe toti pd-isti sau dobitoci indoctrinati IPOCRIZIE numele tau este Basescu!

Doctorul
24 iulie 2012
Avertisment

Faceti sex protejat, altfel riscati sa aduceti pe lume fiinte gen Base si asfel sa intoxicati chiar si o natiune!

John
24 iulie 2012
GAINA BASESCU!!

Nu ai sange in instalatie...DACA RESPECTI REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 1989 PENTRU CAREAU MURIT NISTE "Fraieri" ca sa ai tu ocazia sa-ti promovezi FUFELE DIN JURUL TAU!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7043 secunde