Traian Băsescu se află la Bruxelles pentru Consiliul European de toamnă

375
1
Traian Băsescu se află la Bruxelles pentru Consiliul European de toamnă - base1315857041-1319356437.jpg
Președintele Traian Băsescu participă duminică, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de toamnă, a informat Administrația Prezidențială într-un comunicat, notează Agerpres.ro.
"Agenda reuniunii este dominată de situația economică la nivel european, urmând a fi dezbătute modalitățile de consolidare a guvernanței economice europene și de întărire a disciplinei fiscale în statele membre", se arată în comunicatul citat.
Sâmbătă, înaintea plecării la Bruxelles, președintele Băsescu a declarat că România nu poate plăti la nesfârșit indeciziile liderilor europeni din zona euro.
"Liderii din zona euro care întârzie la nesfârșit o decizie pentru Grecia, fac foarte mult rău, nu numai Greciei. Băncile grecești au expunere majoră pe piața românească și sigur că și CDS-ul României crește ca urmare a indeciziilor, a întârzierilor legate de Grecia. Din acest punct de vedere, poziția noastră va fi foarte fermă: România nu poate plăti la nesfârșit indeciziile liderilor europeni din zona euro", a afirmat șeful statului român.



Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
23 octombrie 2011
Urare de bine

Mai bishnitzae de TroCoceni-sa ai parte de " racoarea arshitzei,Sahariene"(ceva cu focul gheenei)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4451 secunde