Traian Băsescu se va întâlni la Chișinău cu președintele moldovean Nicolae Timofti

1122
Traian Băsescu se va întâlni la Chișinău cu președintele moldovean Nicolae Timofti - traianbasescunicolaetimoftibucur-1359379866.jpg

Președintele român Traian Băsescu va merge, vineri, la Chișinău, unde se va întâlni cu omologul său moldovean, Nicolae Timofti, dar și cu liderii Alianței pentru Integrare Europeană (AIE), aflată la guvernare în R.Moldova.


Băsescu urmează să ajungă pe aeroportul din Chișinău la ora 9.30, unde va fi primit de președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Cei doi oficiali vor avea apoi o întrevedere tête-à-tête la Reședința de Stat, urmată de declarații de presă, la ora 10.15.
Președintele României are programate scurte întâlniri și cu premierul moldovean, Vlad Filat, cu președintele Parlamentului, Marian Lupu, precum și cu președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.


Precedenta vizită la Chișinău a președintelui Traian Băsescu a avut loc în ianuarie 2010, fiind prima deplasare externă făcută de șeful statului la începutul celui de-al doilea mandat al său.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1431 secunde