Trei milioane de euro pentru asfaltarea străzilor din Cernavodă

226
Pe lista proiectelor prioritare ale Administrației Locale din Cernavodă, pentru acest an, se află reabilitarea și modernizarea străzilor din Cerna-vodă, un moment mult așteptat de către cetățeni. 

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, aleșii locali au aprobat prioritizarea străzilor pentru anul 2013 incluse în Programul de reabi-litare a tramei stradale a orașului Cernavodă.

"Programul prevede lucrări de reabilitare și asfaltare a primelor 14 străzi și trotuare din localitate. Costurile acestor acțiuni vor ajunge la suma de trei milioane de euro, buget care va fi obținut prin procedura credit furnizor. Demersurile obținerii acestor bani vor dura aproximativ trei luni. Ulterior, la vară, va fi demarată execuția lucrărilor primei etape de modernizare", a declarat primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

El a mai spus că a fost stabilită și ordinea celor mai afectate străzi din oraș, care vor fi incluse în program. Astfel, pe lista priorităților se află străzile: Unirii, 9 Mai, Al. Libertății, 24 Ianuarie, Seimeni, Energiei, Medgidiei, Anghel Saligny, Crișan, Ovidiu, Avram Iancu, Panait Cerna, Nicolae Titulescu și Prelungirea Seimeni. Vestea bună pentru locuitorii din Cernavodă este că, prima etapă a acestui program va începe odată cu încălzirea vremii. Drept urmare, ei nu vor fi nevoiți să ocolească gropile din oraș până la vară, când vor începe lucrările de modernizare, deoarece acestea vor fi acoperite.

Mai mult, în următoarele zile, Primăria și SC Gospodăria Comunală SRL, vor începe acțiu-nea de plombare a tuturor carosabilelor din oraș, acțiune ce va fi finanțată din bugetul local.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 2.2153 secunde