Trei miniștri din Guvernul Ponta, cercetați de ANI

240
Trei miniștri ai guvernului Ponta, Eduard Raul Hellvig, Liviu Pop, Ovidiu Silaghi,sunt acuzați de Agenția Națională de Integritate.
Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, nu poate justifica peste 45.000 de euro din avere, bani obținuți în ultimele cinci luni, astfel că Agenția Națională de Intergritate a sesizat Oficiul pentru Spălarea Banilor, dar și Comisia de cercetare a averilor a Curții de Apel Oradea.

Ministrul Turismului, Eduard Raul Hellvig, a fost găsit incompatibil de către inspectorii de integritate, întrucât pe lângă funcția ministerială a fost și director la o firmă, angajat ca cercetător în științe politice în altă societate și a mai încasat salariu de la o bancă de celule stem.

Agenția Națională de Integritate l-a reclamat la Parchetul instanței supreme pe Liviu Pop, întrucât în calitate de ministru interimar al Educației ar fi avantajat patrimonial Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, unde a fost secretar general anterior preluării portofoliului ministerial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8194 secunde