Trei primari se luptă pentru scaunul de președinte la AOR

399
Primarii orașelor din toate colțurile țării participă în aceste zile, în perioada 29 - 31 august, la Adunarea Generală de Alegeri a Asociației Orașelor din România (AOR). Întrunirea are loc la hotelul "Dunărea" din stațiunea Eforie Nord.

Ieri, în prima zi a întrunirii a avut loc, de la ora 15.00, ședința Colegiului Director al AOR. A urmat deschiderea oficială a lucrărilor celei de-a XX-a ediții a Adunării Generale a AOR în cadrul acesteia fiind prezentați invitații și temele întrunirii - "Stadiul și consecințele unor măsuri abuzive ale reformei în administrația publică locală" și "Susținerea descentralizării și consolidării autonomiei locale".

De departe, cea mai importantă zi este cea de astăzi când va avea loc alegerea noii structuri a AOR. Potrivit programului, în intervalul 9.30 – 10.30 va avea loc dezbaterea privind problemele organizatorice.

Astfel, se vor lua în discuție: prezentarea raportului președintelui AOR, prezentarea listei cu serviciile prestate de AOR, rectificarea buge-tului de venituri și cheltuieli pentru anul 2012, prezentarea planului de activități pentru al doilea semestru al anului 2012, prezentarea modi-ficărilor și completărilor la statutul AOR și prezentarea procedurilor de alegeri la AOR.


Cu siguranță, cel mai așteptat moment va fi cel privind alegerea președintelui, prim-vicepreședintelui și a secretarului AOR, precum și alegerea comisiei de cenzori care se va desfășura în intervalul orar 10.30-12.30. 


Așa cum era de așteptat cel mai mare interes îl reprezintă funcția de președinte al Asociației Orașelor din România. În competiție s-au înscris primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, primarul orașului Be-clean din județul Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan, și primarul localității Mizil din județul Prahova, Emil Proscan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2113 secunde