Turcan: PNL va solicita retrimiterea legii salarizării la comisie, dezbaterile au fost o făcătură

133
Turcan: PNL va solicita retrimiterea legii salarizării la comisie, dezbaterile au fost o făcătură - 20130706ralucaturcan1rsz14914771-1495457459.jpg
PNL va solicita retrimiterea la comisia de specialitate a legii salarizării, a anunțat luni președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, acuzând că dezbaterile din Senat au fost o "făcătură".


"Această lege trebuie retrimisă la comisie, pentru că această făcătură de dezbatere existentă în comisiile de specialitate practic nu a arătat decât dorința de a mima atenția acordată Opoziției sau unor argumente oferite de beneficiarii legii salarizării unitare. Așa cum legea grațierii a fost retrimisă în comisie, a stat foarte mult timp în dezbatere publică, cred că și legea salarizării unitare ar trebui să stea mult mai mult în dezbatere la Senat și apoi să intre în dezbatere finală la Camera Deputaților. Astăzi, colegii din Senat vor cere retrimiterea la comisie, astfel încât această lege să fie dezbătută mult mai temeinic, să vedem dacă se mai pot face corecturi, dacă există deschidere din partea PSD", a spus Turcan, la Palatul Parlamentului, după ședința Biroului Politic Național al PNL.

Potrivit Ralucăi Turcan, PNL consideră că nu poate fi susținută varianta legii salarizării unitare propusă de PSD.

"PNL atrage atenția celor din PSD (...) să rescrie această lege și să o dezbată mult mai temeinic în comisiile de specialitate. (...) Nu cred că există posibilitatea ca PNL să voteze pentru o astfel de lege", a afirmat Turcan.

Liderul PNL a susținut că legea taie salarii și încalcă principiile echității și performanței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8855 secunde