Tusac se retrage din cursa electorală pentru Mangalia

612
3

Fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că se retrage din cursa electorală pentru conducerea administrației locale. Tusac a menționat că va susține candidatura independentului Cristian Radu și a specificat că va candida pentru un post de deputat la alegerile din toamnă.
"Am înțeles mesajul alegătorilor din 10 iunie. Am ieșit al treilea. Am luat peste 26% din voturi, ceea ce consider că este puțin pentru cât am făcut pentru oraș. Mulțumesc celor care m-au votat pe 10 iunie, dar și celor care nu m-au votat. De la fiecare dintre ei am înțeles mesajul și de la fiecare dintre ei am învățat o lecție! Și am încredere că învățând această lecție sunt un politician mai bun și un om mai înțelept! Doresc să anunț că nu voi candida mai departe pentru funcția de primar al municipiului Mangalia. Radu Cristian, ca primar, alături de un viceprimar PSD, va continua proiectele, pentru binele Mangaliei. Mangalia are nevoie de un primar care să fie susținut de USL, pentru că oamenii nu mai trebuie să sufere niciodată din cauza politicii. Am luat decizia de a nu candida în urma unor discuții îndelungate cu conducerea centrală și locală a PSD. Radu Mazăre a fost unul dintre cei care m-au susținut în a lua această decizie. Vreau să vă asigur că nu a fost o decizie ușoară și ea a fost bine cântărită, alături de toți colegii și prietenii mei din PSD", a declarat Tusac.



Comentează știrea

Mangalianul independent
16 iunie 2012
Cosmaruri iorgusiene

Retragerea lui Tusac este o chestiune de bun simt ! Deputatul PDL-ist Iorgus Zanfir Iorgus traieste cosmarul vietii sale, acela de a-si vedea, pentru a doua oara, o parte din visurile de nabab spulberate. Acolitii sai, cu interese comune in a continua raptul orasului, nu vor mai avea nicio sansa, in aceasta reluare a alegerilor. Candidatura independentului Radu Cristian, sprijinit de catre PNL si, acum, de PSD, este singura varianta viabila pentru electoratul onest, dornic, totusi, ca viitorul primar sa-si formeze si sa-si pastreze o imagine de cetatean integru. Multa atentie va trebui acordata, insa, unor viitorii consilieri, vechi naraviti la afaceri aducatoare de profituri personale. Va fi un inceput important pentru un nou primar, care nu trebuie sa rateze obiectivul ca Mangalia sa redevina un oras curat, prin indepartarea jegului iorgusian, care s-a asezat peste oras.

BILLY
16 iunie 2012
REPLAY

bai jegule penal de mangalian independent gandesti ca o curca beata nu ti-au ajuns 4 ani de mizerie in oras acum vrei alti 4 nu numai de mizerie dar si japca si multe altele ,interlopi PICI SI PASA SI CIOBANEL SI MAGANU SI PATRICIU???????????? MANGALIA in cazul nefericit in care radu va ajunge primar in Mangalia va fi un cartier al constantei gen ciresica si tomis nord.....

Răspuns la: Cosmaruri iorgusiene
Adăugat de : Mangalianul independent, 16 iunie 2012
Retragerea lui Tusac este o chestiune de bun simt ! Deputatul PDL-ist Iorgus Zanfir Iorgus traieste cosmarul vietii sale, acela de a-si vedea, pentru...
pt byly
16 iunie 2012
si iorgus in 12 ani ce facut ma?

a facut cam putin pt atata timp deci?> si gandeste putin ca daca iese el (prin absurd vb) consiliul este usl guvern usl prefect usl deci? il suspenda si iar nu se face mai nimic! asa ca sa lasam pe radu asta sa arate de ce e in stare! nu ne convine iesim in strada cu totii dupa un an doi si il facem sa plece! las ca si iorgus a stat destul si a dat curtea sptalului la mafie si anl uri la cei cu bani ca nu vezi o dacie acolo numai masini de lux! deci gura mica byly!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6252 secunde