Președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu:

"Suntem mulțumiți de rezultat, dar era loc de mai bine"

783
1
Reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) au organizat, vineri, prima conferință de presă de după alegerile locale. Încă de la început, președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, a precizat că procentul obținut de organizația constănțeană este mulțumitor, însă era loc de mai bine.
"Pentru o formațiune politică aflată la început de drum, este un rezultat bun, dar ne așteptam la mai mult, așa cum reieșea și din sondajele făcute în teritoriu. Au fost și greșeli, dar din greșeli învățăm și sperăm ca la toamnă rezultatul să fie altfel", a declarat Gheorghe Slabu.
La rândul lui, prim-vicepreședintele PP-DD Constanța, Ion Radu, a precizat că, atât pe parcursul campaniei, cât și în ziua alegerilor, candidații PP-DD au fost hăituiți, unii dintre ei chiar bătuți, semn că multora le-a fost teamă de noua formațiune politică apărută pe eșicherul politic.
Cu toate acestea, în urma alegerilor din 10 iunie, PP-DD a obținut trei mandate de consilieri județeni, care au fost atribuite lui Gheorghe Slabu, Ion Radu și Gabriel Mascas. De asemenea, au fost câștigate trei mandate de consilieri locali în municipiul Constanța. Astfel, Valentin Șurghie, Gabriel Candidatu și Perodin Dede vor reprezenta PP-DD în Consiliul Local Constanța. Tot în urma alegerilor de duminica trecută, PP-DD a mai obținut 91 de mandate de consilieri locali în diverse localități din județul Constanța.
În ceea ce privește poziția pe care o vor adopta în Consiliul Local Constanța, proaspătul consilier local Perodin Dede a declarat că, atunci când vor exista proiecte de hotărâri care sunt în interesul constănțenilor, ele vor fi votate fără nicio reținere. În schimb, dacă vor depista anumite proiecte dubioase, ele nu vor fi aprobate de reprezentanții PP-DD.

Comentează știrea

cucu
16 iunie 2012
Plecati dracu acasa

Cu Gica Slabu presedinte si cu toti pupincuristi PSD-isti din judet vreti voi sa castigati ? Vorbiti de sondaje ? pai la Kogalniceanu marele vostru candidat la functia de primar muta oamenii cu masina dintr-un cartier in altul ca sa va impresioneze pe voi la judet si sa mai scrie si pe Facebook. Saracul de el se vedea primar,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7788 secunde