Partidul Poporului Dan Diaconescu, în cursa pentru Primăria Constanța

Dinu Gheorghe îi atacă pe "băieții deștepți" din administrația Mazăre

1542
2
Dinu Gheorghe îi atacă pe
Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Constanța, Dinu Gheorghe, lansează un atac frontal la adresa "băieților deștepți" din actuala administrație, din pricina cărora constănțenii plătesc facturi uriașe la utilități.

Dinu Gheorghe îi asigură pe constănțeni că are soluții nu numai pentru reducerea cu 50% a facturii la apă, ci și pentru reducerea costurilor întreținerii la locuințe.

"Contractele de furnizare de servicii către populație vor fi renegociate. Acest lucru se impune mai ales cu firmele care dețin monopolul, în sensul că doar o firmă asigură curățenia orașului și a impus costuri mai mari ca în București, Sibiu, Timișoara, sau la îngrijirea spațiilor verzi (care sunt de fapt neîngrijite - pline de căpușe, păianjeni și alte insecte). Dacă în urma renegocierii aceste firme nu scad cu 50% prețul serviciilor lor, avocat fiind, voi rezilia aceste contracte!", anunță candidatul PP-DD la Primăria Constanța.

Dinu Gheorghe spune că va purta discuții cu conducerea RADET, care, "încălcând legea, impută asociațiilor de proprietari orice reparații la instalațiile lor, cu toate că legea obligă RADET-ul să suporte costul reparațiilor. Vă asigur că voi reduce costurile întreținerii până la 50%, prin renegocierea fermă a contractelor cu așa-zișii «băieți deștepți», prieteni sau cunoscuți cu actualul primar".

v v v

Important este de știut că Dinu Gheorghe are în spate o echipă de consilieri formată nu din politicieni traseiști, "plimbați" din partid în partid, sau din beneficiari de contracte cu statul român. Nu! Consilierii lui Dinu Gheorghe aparțin unei noi generații, pricepuți în administrație, oameni bine poziționați în societate.

Ei sunt, în ordine, Valentin Șurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Nițe, Stelică Murariu, Victor Cruceru, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoș Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureșanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu și Cătălin Mircea.

Acum, au șansa să demonstreze că pot face ceva și pentru comunitate. Aveți încredere în ei, e bine ca în Consiliul Local să fie și alți oameni care nu fac parte din "mașina infernală de vot" a "tipului cu basca roșie". 

Comentează știrea

admiratir
8 iunie 2012
hai sa fim seriosi

Nazistu tzopaitor nu poate fi invins decit daca i se opune un singur contracandidat, sustinut de toti. Stiti foarte bine lucrul asta. Asteptam sa renuntati la orgoliile personale si sa bateti palma cu singurul care-l poate invinge!

Dinu Gh.
8 iunie 2012
Bilant la sfirsit de circ

Ca am facut circ de doi bani – e adevarat. Ca v-am amagit cit am putut de mult – e adevarat. Ca am ridiculizat PPDD-ul in ochii vostri (care si asa era un partid umplutura) – e adevarat. Dar tot atit de adevarat e ca am facut si eu rost de citeva sute de mii de euro de la stapinii mei, mazare si constantinescu ptr. ca v-am pacalit si v-am furat citeva voturi care bineinteles il vor avantaja pe mazare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3821 secunde