Partidul Poporului Dan Diaconescu: 10 programe pentru un mandat de nota 10

340
Partidul Poporului Dan Diaconescu:  10 programe pentru un mandat de nota 10 - ppdd2-1338912583.jpg
l PROGRAMUL CONSTRUCȚIA DE LOCUINȚE - vor fi construite locuințe din banii Primăriei, care vor fi închiriate la prețuri modice, pentru buzunarul tuturor. Concomitent, infrastructura va fi înlocuită din bani publici.

l PROGRAMUL "TINERII - ȘANSA CONSTANȚEI ȘI A CONSTĂNȚENILOR" - cursuri gratuite de formare profesională în cele mai variate domenii, de la informatică și scriere de proiecte europene, management și administrație publică, la diverse meserii, precum electricieni, mecanici-auto, constructori, specialiști în agricultură și în alte domenii, cursuri finanțate prin fonduri europene - POSDRU.

l PROGRAMUL "VREAU SĂ FIU COLEGUL TĂU" - tinerii din Constanța, în timpul liceului și al facultății, dar și cei din școlile profesionale de meserii vor efectua stagii de practică în firmele din Constanța și din Portul Constanța și la firmele din țările și orașele cu care Constanța se va înfrăți. În mod special pentru tinerii absolvenți ai Universității Maritime, se vor duce toate diligențele pentru desființarea instituției cadeților.

l PROGRAMUL "EU SUNT CONSULTANTUL TĂU" - Primăria Constanța va învăța tinerii cum să-și aleagă o meserie, cum să scrie un CV, cum să scrie o scrisoare de intenție și cum să-și pună calitățile în valoare atunci când se prezintă la un interviu. Acest proiect se va face prin parteneriat public - privat, între Primărie și Universitățile din Constanța, în special Universitatea Ovidius, Spiru Haret, UMC, etc.

l PROGRAMUL "ANGAJEZI TINERI din Constanța - AI O TAXĂ MAI PUȚIN" - se vor acorda facilități privind taxele și impozitele locale acelor firme care angajează tineri cu domiciliul în Constanța.

l PROGRAMUL "SĂ AJUTĂM INTELIGENȚA" - se vor acorda burse de studii pentru acei tineri performanți, dar și pentru cei cu situații sociale dificile, pentru continuarea studiilor. Totodată, Primăria va asigura cheltuielile necesare deplasării cadrelor didactice și medicilor pentru a însoți elevii la Olimpiade interne și internaționale și pentru a participa la congrese și simpozioane științifice în țară și străinătate.

l Programul "MENS SANA IN CORPORE SANO" - construcția a șapte bazine de înot în șapte cartiere ale Constanței

l ÎNFIINȚAREA FLOTEI COMERCIALE MARITIME A MUNICIPIULUI CONSTANȚA, printr-un parteneriat public-privat - În Șantierul Naval Con-stanța, vor fi construite nave noi, pe care vor lucra echipaje exclusiv românești.

l CONSTRUIREA DE CREȘE, GRĂDINIȚE ȘI CENTRE SOCIALE MULTIFUNCȚIONALE

l CONSTRUIREA DE CENTRE DE RELAXARE ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ PENTRU BĂTRÂNI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9109 secunde