Partidul Poporului Dan Diaconescu, în cursa pentru Primăria Constanța

Dinu Gheorghe: "Constanța este o ruină, dar are pasarelă și vaporașe"

1964
11
Dinu Gheorghe:
Avocatul Dinu Gheorghe, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Constanța, îi îndeamnă pe constănțeni să vină la vot, pentru a reda orașului nostru strălucirea și identitatea culturală și arhitectonică de odinioară.

"Înaintea venirii la putere a administrației Mazăre, orașul Constanța avea o identitate culturală și arhitectonică. Astăzi, orașul este plin de ruine, dar are pasarele și vaporașe. Mai grav este faptul că arhitecții au declarat război primarului Mazăre, fiindcă acesta, după ce a transformat stațiunea Mamaia în-tr-un cartier al Constanței, vrea să distrugă și portul Tomis, Piața Ovidiu și Plaja Modern, prin construirea unor clădiri cu peste 30 etaje. Această administrație vrea să distrugă ce are mai frumos Constanța, vrea să distrugă istoria Constanței, identitatea noastră!

Aceeași administrație Mazăre este de vină și pentru construcția de blocuri și complexe comerciale între alte blocuri și apariția teraselor pe trotuare, obligând astfel cetățenii să-și riște viața și să ocolească, mergând pe stradă și nu pe trotuar, așa cum ar fi normal în Con-stanța anului 2012. Vă dați seama, doamnelor, ce risc este pentru o mamă care trece cu căruciorul printre mesele pline de sticle cu alcool. Există riscul ca o sticlă să cadă peste bebeluș sau un bețiv să se atingă de mamă", a declarat avocatul Dinu Gheorghe.

Candidatul PP-DD la Primăria Constanța susține că tot administrația Mazăre este de vină și pentru problemele din Palazu Mare, unde locuitorii nu beneficiază nici măcar de o baie comunală!

"În acest caz, îl citez pe Eminescu, poetul nepereche: «Unde ești tu, Țepeș doamne? / Ca punând mâna pe ei, / Să-i împarți în două cete, / În smintiți și în mișei». Dragi constănțeni, nu vă mai lăsați păcăliți și manipulați de această administrație Mazăre, care vine cu idei trăsnite și viclene doar în campanie, pentru că apoi, Mazăre pleacă 6 luni în concediu, după cum chiar Mazăre spune, sfidându-ne", a declarat Dinu Gheorghe.

v v v

Important este de știut că Dinu Gheorghe are în spate o echipă de consilieri formată nu din politicieni traseiști, "plimbați" din partid în partid, sau din beneficiari de contracte cu statul român. Consilierii lui Dinu Gheorghe aparțin unei noi generații, pricepuți în administrație, oameni bine poziționați în societate.

Ei sunt, în ordine, Valentin Șurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Nițe, Stelică Murariu, Victor Cruceru, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungu-reanu, Luciean Atanasiu, Dragoș Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Ră-dulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gher-ghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureșanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu și Cătălin Mircea.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
KKK
6 iunie 2012
911

Esti o caricatura mai omule, esti bolnav de narcisism si megalomanie. Tu esti o ruina mai gheorghe!

mirc
6 iunie 2012
Candidat de profesie

Candidatul de profesie Dinu Gheorghe promite tot felul de prafuri, dar niciodata nu spune nimic de problema nr 1 a constantenilor- pretul facturii de apa care e de peste 4 ori mai mare decit normal. In situatiile precedente nu m-a interesat sa aflu cine l-a angajat sa joace rolul contracandidatului. In cazul de fata e clar - cele doua zdrente neonaziste, clovnul vesnic drogat si butoiul vesnic beat. Asta e avantajul votului uninominal - da piine contracandidatilor de profesie. La alegerile viitoare ma inscriu si eu ca sa fac rost de un ban gramada, astfel ca imi voi putea plati fara probleme factura la apa.

Laura
6 iunie 2012
Cirpa de sters pe jos

Dinu Gh. e o cirpa de sters pe jos a sorcovei vesele si drogate. Bai zdreanta tradatoare, cu cit te plateste sorcova vesela? Sorcova drogata si porcul betiv au bani ptr. ca ne jupoaie de vii cu pretul apei care e de patru ori mai mare decit normal !

Petre
6 iunie 2012
Dinu Gheorghe tradatorul

Tot ce e mai rau pe fata pamintului e incarnat in tine. Esti un mincinos, un tradator, un pervers, un amagitor. Javrele naziste, mazare si constantinescu, te-au cautat mult pina te-au gasit? Cu cite sute de mii de euro te platesc? Tu, care esti un rebut uman, indraznesti sa dai citate din Eminescu? Bati cimpii cu tot felul de amagiri, dar despre pretul terorizant al apei nu spui niciodata un cuvint.

criss
6 iunie 2012
nemernicule

o fi o ruina dar tu exact la ruina te-ai dus sa te pozezi "artistic". boule

Ioanide
6 iunie 2012
politica jigodiilor

Mari jigodii trebuie sa fie cei care au postat mai sus. Nu nstiti decit sa aruncati cu noroi jigodiilor, va plateste Pastaie sa improsacti cu laturi in oameni. Jigodiilor, va meritati soarta.

Sanda
6 iunie 2012
Penibil

Domnule Dinu, întodeauna am susținut că e mare lucru să știe omul să îmbătrânească frumos, ceea ce evident, nu este și cazul dumneavoastră. Chiar credeți că aveți vre-o șansă să cîștigați alegerile? Poate doar dacă ați candida la primăria din Lipnița, dar nici acolo nu v-ar credita multă lume! Domnule, cu mina asta de filfizon bătrân, adevărată cucotă cu pulovărul de gât sau cu haina pe umeri aveți impresia că păcăliți pe cineva sugerând că vă faceți campanie de tip occidental? Ați mai realizat un mic filmuleț cu dv. și doamna pe faleza Cazinoului din Constanța și efectele au fost dezastruoase, din cauza esteticului, nu comentez mai mult, dar tot nu ați priceput mare lucru... Domnule Dinu poate că ar fi interesant să menționați în CV dumnevoastră că ați lustruit întodeauna, pînă la stadiul de impecabil clanțele mai marilor zilei de ieri și de azi pentru a parveni, cât de puțin, nu contează cât, dar să parveniți! Domnule Dinu, vorbiți mereu despre experiența dumneavoastră nu (comentez amănuntele) în varii servicii dar omiteți să precizați cum vă priveau colaboratorii ca om, ce părere aveau despre caracterul dumnevoastră, despre starea dumneavoastră de sănătate psihică ș.a.m.d., pentru că dacă himera dumneavostră s-ar realiza ar trebui să lucrați în echipă… Domnule Dinu sunteți penibil, jalnic și-mi stârniți compasiunea, ca orice om bolnav. După campanie, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, e cel mai bun lucru pe care-l puteți face. Numai bine! PS. Renunțați la degetul ridicat în sus, sugerează mai curând lucruri obscene decât ce insinuați dumneavoastră

constantean
6 iunie 2012
Ptr. potaia proasta de la 6 care latra sperind sa primeasca un os de la tradatorul Dinu Gh.

Potaie ridicola si proasta, toata campania stapinului tau nu a fost nimic altceva decit ABUREALA SI CIRC INFECT IN FAVOAREA NAZISTULUI DROGAT. Potaie ridicola si proasta, cei care au scris mai sus au discutat pe buna dreptate despre problema apei care ne arde la buzunar. Fiecare constantean e jefuit de clanul neonazist mazare-constantinescu de sute si sute de mii de lei in fiecare luna datorita pretului criminal al apei. De exemplu, PRETUL APEI DE CANALIZARE E DE PESTE DOUA ORI MAI MARE DECIT PRETUL APEI POTABILE IN TULCEA. Potae ridicola si proasta, l-ai auzit vreodata pe VINDUTUL Dinu Gh. sa spuna ceva de pretul apei? In schimb, acest pervers citeaza din Eminescu versuri care se refera la Vlad Tepes. Cred ca primul cu care ar trebui sa inceapa Tepes ar fi aceasta scursoare umana Dinu Gh.

.....
6 iunie 2012
ce de prostii in articolul asta

auzi...consilierii competenți...ha ha ha

ai rabdare...
6 iunie 2012
cateva zile

esti jenant domnule, dar prea plin de sine ca sa realizezi...o sa afli la vot cam cat de jenant, mai ai putina rabdare, dpa vot o sa-ti bagi acel degetel unde nu rasoare soarele...

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6926 secunde