Partidul Poporului Dan Diaconescu, în cursa pentru Primăria Constanța:

Dinu Gheorghe: "Avem soluții pentru reducerea facturilor la utilități!"

1779
14
Dinu Gheorghe:
Dinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, îi asigură pe toți cetățenii că Programul său pentru Constanța va dezvolta cu adevărat acest oraș și va aduce bani în Constanța pentru ca toate proiectele să poată fi realizate. 


"Dezvoltarea orașului Constanța înseamnă un buget local bogat, din care putem construi tot ceea ce avem nevoie, fără să așteptăm bani de la Guvern sau de la alții. Proiectul pentru Constanța înseamnă dezvoltarea economică a orașului: bani aduși la bugetul local și din buge-tul local cheltuiți pentru a face ceea ce acum ne lipsește în Con-stanța", a declarat avocatul Dinu Gheorghe. 
Candidatul Partidului Poporului la Primăria Constanța spune că printre cele mai importante obiective pe care și le-a stabilit se numără reducerea prețului la factura de apă, la întreținere și utilități (prin renegocierea contractelor), educația performantă prin grija sporită față de elev încă de la clasele primare, prin construirea de centre afterschool, creșe, grădinițe și igienizarea și modernizarea școlilor de pe raza orașului Constanța sau asigurarea unor condiții de trai civilizate pentru persoanele cu nevoi speciale, prin înființarea unor centre sociale specifice fiecărei categorii în parte. 
"Tinerii - un obiectiv strategic, pentru că fără tineri performanți și serioși prezentul și viitorul Constanței și al constănțenilor este în derivă. Voi pune accent pe dezvoltarea socio-profesională a tinerilor prin crearea de noi locuri de muncă, construcția de locuințe sociale din banii Primăriei și închirierea acestora tinerilor și celor aflați în nevoie", explică Dinu Gheorghe. 


Ce își mai propune Partidul Po-porului Dan Diaconescu pentru a îmbunătăți viața constănțenilor? Prioritatea priorităților este atragerea de fonduri europene prin înființarea în cadrul Primăriei Constanța a Departamentului pentru Fonduri Europene  Atragerea investitorilor străini și români prin crearea unui mediu de afaceri atractiv și prin facilități fiscale    Un program special de asigurări de sănătate pentru copii și pentru cei vârstnici    Fluidizarea și deblocarea traficului prin circulația pe străzi cu un singur sens și construirea de parcări automatizate multietajate. 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
SANDA
7 iunie 2012
PENIBIL

omnule Dinu, întodeauna am susținut că e mare lucru să știe omul să îmbătrânească frumos, ceea ce evident, nu este și cazul dumneavoastră. Chiar credeți că aveți vre-o șansă să cîștigați alegerile? Poate doar dacă ați candida la primăria din Lipnița, dar nici acolo nu v-ar credita multă lume! Domnule, cu mina asta de filfizon bătrân, adevărată cucotă cu pulovărul de gât sau cu haina pe umeri aveți impresia că păcăliți pe cineva sugerând că vă faceți campanie de tip occidental? Ați mai realizat un mic filmuleț cu dv. și doamna pe faleza Cazinoului din Constanța și efectele au fost dezastruoase, din cauza esteticului, nu comentez mai mult, dar tot nu ați priceput mare lucru... Domnule Dinu poate că ar fi interesant să menționați în CV dumnevoastră că ați lustruit întodeauna, pînă la stadiul de impecabil clanțele mai marilor zilei de ieri și de azi pentru a parveni, cât de puțin, nu contează cât, dar să parveniți! Domnule Dinu, vorbiți mereu despre experiența dumneavoastră nu (comentez amănuntele) în varii servicii dar omiteți să precizați cum vă priveau colaboratorii ca om, ce părere aveau despre caracterul dumnevoastră, despre starea dumneavoastră de sănătate psihică ș.a.m.d., pentru că dacă himera dumneavostră s-ar realiza ar trebui să lucrați în echipă… Domnule Dinu sunteți penibil, jalnic și-mi stârniți compasiunea, ca orice om bolnav. După campanie, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, e cel mai bun lucru pe care-l puteți face. Numai bine! PS. Renunțați la degetul ridicat în sus, sugerează mai curând lucruri obscene decât ce insinuați dumneavoastră

Petre
7 iunie 2012
Dinu Gheorghe tradatorul constantenilor, vindutul lui mazare

Exact cum te catalogam ieri: un mincinos, un tradator, un pervers, un amagitor. Daca vroiai sa micsorezi in mod real factura la apa , trebuia de la inceput sa vorbesti de problema asta si sa precizezi clar cu cit o micsorezi, ptr. ca foarte multi constanteni discuta pe acest forum de citeva saptamini problema facturii de apa. Dar acum tu ai un procentaj mic in alegeri, deci nu ai nici o sansa sa cistigi; aceste promisiuni nu au rolul decit de a mai lua niste voturi de la Chiru, singutul contracandidat real, care a vorbit de la inceput de micsorarea facturii de apa; aceste voturi, pe care speri sa le obtii prin amagire, evident ca vor fi in favoarea stapinului tau care te plateste cu sute de mii de euro, nazistul drogat si plin de sida.

Jeny
7 iunie 2012
Esti penibil, datorita tie PPDD-ul a devenit un partid bufon

Si cel mai naiv constantean isi da seama ca aceste promisiuni pe care le faci in al 13-lea ceas sunt in favoarea clanului mazare-constantinescu. Totusi, ca sa exprimi mai clar ceea ce tu le doresti constantenilor, iti propun sa nu mai faci gestul cu degetul mare ridicat, ci sa-l faci cu degetul mijlociu scos in relief.

Radu B
7 iunie 2012
Balada la Primarie :)

E un lucrator destoinic. Isi cunoaste meseria Ca mai toti romanii care Inca sunt p-aici. Cand il vad cu sapca aia, Ce i-a dat-o Primaria Cum munceste cu ardoare, Parca simt furnici! Este Primaru Radu. Un chitantier el are. El de urbe are grija... Nimeni nu-i ca el. Are un papuc cu cadru Care-n spate-i plin de fiare. Cum parchez masina-n curba, A aparut el! Radu M-a za... Radu M-a za... Radu M-a zarit, Si-mi blocheaza, Si-mi blocheaza, Roata la Oltcit! Urbea mea e cea mai tare, Cu strazi noi si luminate Si noi toti ca si Raducu, Este evident, C-avem grija de parcare, Fiindca altfel nu se poate. Altfel apare papucu’... Radu e prezent. Ieri mergeam catre faleza, Am trecut de bariera. Taxa nu platesc, sunt tare, Nu vrea muschii mei! Scot Oltcitu’ din viteza Sa-mi agat o partenera, Cand aud zgomot de fiare, si se-aude...: -"Beeeei, ce faci beei!" Se zvoneste de o vreme Ca Raducu are-o boala, O boala de nu se poate Pe masini cu "B". Unu’ d-asta-mi face semne C-o problema mai nasoala, Opresc Oltcitu’ In spate Sa-l intreb ce e. Am avaria pornita, Insa asta nu conteaza. Ordinea si disciplina, Iar am incalcat. Cine credeti ca se-agita, Si chitanta-mi completeaza, Si-mi blocheaza iar masina? Cine m-a blocat? Daca ma mai prinde-o data, N-are rost s-o mai descuie. Cred c-am dat pana acuma, Suta de parai. Cu asa caruta, tata, Cum mai intru eu in UE? Acolo e numai spuma. Mai bine mi-o tai! La cat e de rablagita, Nici nu iau pe ea o suta. Poate sa si-o ia acasa, S-o conduca ei, Sau daca-i putin vopsita, Cred ca nici nu o mai muta. Face Oltcit-loc de joaca, Pentru puradei. Bicicleta, Bicicleta, Cred ca Imi voi lua, Ca’ caii de la bicicleta, Nu-ï poate bloca!

Laurentiu
7 iunie 2012
Dinu Gh. si Palaz, oamenii de incredere ai lui Mazare

In dimineata asta am primit doua email-uri stupide prin care se aduc "dovezi"(???) ca Gigi Chiru si-a cumparat acum citeva luni un ceas care inregistreaza conversatiile. In urma cu 60 de ani poate ca impresiona pe cineva narozia asta, dar azi orice mobil poate face asta. In final se vedea clar ca e vorba de un atac al lui Palaz impotriva lui Chiru. Daca Palaz ar fi fost corect ar fi trebuit sa-l atace pe cancerul Mazare. Dar cum sa-l atace pe Mazare atit timp cit asta i-a promis postul de veceprimar?

...
7 iunie 2012
Un articol penibil, un candidat penibil

mai mult de 1-2% nu ia acest candidat la "demnitatea" de primar!

0 barat
7 iunie 2012
Nici o sansa

Sa va bagati degetul in c-r!!! Intreg dd pp ca e senzational!

Mary
7 iunie 2012
Dovada ca Dinu Gh. e cirpa de sters pe jos a neonazistilor mazare si constantinescu

De mai multe saptamini nenumarati constanteni arata ca pretul criminal al apei e problema nr.1 a locuitorilor orasului si judetului Constanta. In urma cu citeva minute am deschis fituica ilegala Telegraf si, primul articol, care prezenta fotografia porcului nazist, purta urmatorul titlu, pe care l-am citit de trei ori ptr. ca nu-mi venea sa cred:" RAJA si CJC lupta pentru preturi mai mici la apa si canal". Deci mumia drogata si porcul gretos nu si-au dat seama timp de 12 ani de atrocitatea pe care ei o exercita asupra constantenilor cu pretul criminal al apei, pret pe care-l maresc cu perversitate la fiecare doua luni. Acum, cind vad ca li se clatina pamintul de sub picioare, incep sa faca promosiuni mincinoase si in directia asta. Se vede clar ca sluga lor, Dinu Gh., a fost chemat la ordin si i s-a cerut s-a latre si el tot in directia asta, doar –doar o mai aduna citeva voturi care il vor slabi pe Chiru si evident, il vor avantaja pe mazare.

blaziny
7 iunie 2012
haha

campanie ptr retardati..azi era o masina de la partidul asta de retarzi si bubuia cu manele prin oras! suntem in EUROPA nu in TIGANIA!

adevar graieste
7 iunie 2012
aduce bani pentru toate proiectele

numai din banii castigati din gasirea elodiei,mai danseaza pe mese magda ciumac ,o tiganie ,o mare tiganie, si dinu e un penibilos,face o flota de cartier ,pentru poarta 6 ,o flota mare pentru anadalchioi, etc, o bufonerie

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2517 secunde