Consilierul Paul Foleanu:

"Tusac vrea să își rezolve traumele psihice pe banii mei"

3163

Articole de la același autor

Problemele în instanță dintre primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, și consilierul PDL Paul Foleanu au luat sfârșit, Tri-bunalul Constanța pronunțându-se în favoarea democrat-liberalului. Primarul Mangaliei l-a dat în judecată pe consilier pentru declarațiile făcute în urmă cu mai bine de un an, cu privire la bugetul local. Tusac l-a chemat în instanță pe Foleanu pe motiv că aceasta l-a acuzat de prezentarea unui buget fals în fața prefectului județului, Claudiu Palaz.
"Îi cer un miliard (n.r. - lei vechi) daune morale. Va trebui să plătească pentru ce a spus", declara Tusac la începutul lui aprilie 2010.
Zis și făcut! Primarul Mangaliei a cerut daune de un miliard lei vechi pentru acuzațiile aduse de consilier, numai că instanța i-a respins cererea. În primăvară, Tusac a pierdut la Jude-cătorie și a făcut recurs. Potrivit decla-rației consilierului PDL, la ultima înfă-țișare, ce a avut loc în data de 18 septembrie 2011, Claudiu Tusac a pierdut definitiv și la Tribunalul Constanța.
"Ultima înfățișare a avut loc pe 18 septembrie, când Tusac a pierdut. Nu a avut ce cheltuieli de judecată să îmi plătească, pentru că m-am reprezentat singur. El m-a dat în judecată pentru că, anul trecut, a declarat că bugetul a ajuns modificat la prefectul Palaz, fapt pentru care eu am replicat că, dacă bugetul a ajuns modificat la prefect, înseamnă că el (n.r. - Claudiu Tusac) l-a modificat! Instanța a decis că declarația mea a fost corectă. Se plângea că a suferit traume psihice din cauza declarațiilor, că a avut probleme, că vrea daune morale de un miliard. Probabil că voia să își rezolve retroactiv traumele psihice cu acești bani, să-i dea la psihiatru. Oricum, mă bucur că s-a încheiat și ultimul proces din cele 12, 15 câte erau intentate de Tusac împotriva mea. Le-a pierdut pe toate!", a declarat Foleanu, pentru "Cuget Liber".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mircea Diaconu, învins de ANI
Joi, 22 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Seri culturale la Muzeul Callatis
Pagina a fost generata in 0.6045 secunde