A început licitația pentru reabilitarea blocului cu risc seismic din Hârșova

2905
1
A început licitația pentru reabilitarea blocului cu risc seismic din Hârșova - seism-1316636066.jpg

Articole de la același autor

Primăria Hârșova a lansat, în urmă cu două zile, licitația pentru reabilitarea unei clădiri cu risc seismic din localitate. Blocul ales este o construcție de tip P+4, cu 60 de apartamente. Clădirea este situată pe strada Plantelor, în cartierul Soveja. Aceasta a fost inclusă în programul de acțiune al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și va be-neficia de o finanțare în valoare de aproximativ 2.500.000 de lei.
Data limită de depunere a proiectelor este 6 octombrie 2011, iar potrivit anunțului de licitație, administrația locală Hârșova va selecta firma cu cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic.

Comentează știrea

Gety
22 septembrie 2011
o harsoveanca!

....asta nu este bloc de la noi de la Soveja! Ce naiba, ca doar aici stau. Cine o sa faca blocul? va spun eu: acceasi firma care a reparat si Casa de cultura...a pedelistilor! ca doar nu-i doare burta de noi.... reabilitarea inseamna sa le iasa lor banii... cat despre calitate....Am auzit ca la ANL-uri a cazut, dupa un an, iatanul in capul unor locatari...despre asta nu scrieti?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3079 secunde