Cum i-a convins primarul Mariana Mircea pe consilieri să-i voteze un proiect

2992
1
Cum i-a convins primarul Mariana Mircea pe consilieri să-i voteze un proiect - cernavodaprimarmarianamircea4-1316621214.jpg

Articole de la același autor

După mai multe încercări eșuate, consilierii locali din Cernavodă au lăsat orgoliile de-o parte și au fost de acord cu propunerea primarului Mariana Mircea, ca străzile din oraș să fie modernizate. Astfel, aleșii locali au aprobat, în cadrul ședinței extraordinare din această lună, documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru modernizarea unor străzi din orașul Cernavodă.
"Le-am explicat că aceste lucrări sunt în interesul locuitorilor din oraș, pentru că unele străzi stau să se prăbușească. Până la urmă, i-am convins să voteze, deoarece au înțeles și au fost de acord cu propunerea mea, lucru care nu face decât să mă bucure", a declarat Mariana Mircea.
Ea a explicat că proiectul prevede lucrări de reparații și modernizare pentru aproximativ 37% din trama stradală a orașului, respectiv un număr de 57 de străzi și sectoare de străzi, cu o lungime totală de peste 15 km, străzi care, în marea majoritate, au fost supuse, până în prezent, lucrărilor de extindere rețele de apă-canalizare și rețele de termoficare.
Potrivit primarului, lucrările con-stau în modernizarea părții carosabile și a trotuarelor, ridicare la cota capacelor căminelor de canalizare, colectoarelor transversale cu grătar și a gurilor de scurgere. Investiția este estimată la valoarea de aproximativ 40.000 de lei.
Soluția tehnică propusă de specialiști este de reparare și consolidare a fundației și stratului suport existent și refacerea integrală a asfaltului pe toate străzile, ținând cont de rolul și categoria tehnică a fiecăreia. În ceea ce privește lucrările, acestea vor consta în îndepărtarea prin frezare a mixturii existente și așternerea unui strat de 5-6 cm de binder de criblură și a unui strat de 4 cm strat de uzură. Lucrările mai cuprind refacerea bordurilor și a trotuarelor și alte lucrări adiacente, respectiv, ridicare la cotă a elementelor aferente funcționării rețelelor de apă canalizare, extindere și amenajare parcări, amenajare casete copaci și spații verzi, marcaje longitudinale și transversale.

Comentează știrea

justitiarul
11 decembrie 2011
cum i-a convins pe consilieri

i-a convins in felul urmator;lui soare i-a dat lucrare in fata primariei,fara nici un pic de rusine,fata de populatie;lui olaru i-a dat sa traga conducta de apa care duce la el la statia de oxigen;pe negoita la plimbat in franta si ungaria pe banii publici;fina doctora voteaza cum zice nasu soare;la serif se fac chefurile;cu profesoarea dragoste mare,stie tot orasul si uitati cum i-si face jocul pimarita,de sufera un oras intreg.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.5382 secunde