Udrea susține propunerea privind urna transparentă

264
Udrea susține propunerea privind urna transparentă - e5aa165afeeb4eca6d59fc57aaf02ec6.jpg
Președintele PDL București, Elena Udrea, a declarat că propunerea Autorității Electorale Permanente privind introducerea urnelor de vot transparente i se pare "în regulă", dar a precizat că nu știe care au fost argumentele pentru care se are în vedere extinderea perioadei de campanie electorală.
"Urnă transparentă cred că este în regulă. Nu aș ști să vă spun argumentele pentru care s-a mărit perioada campaniei electorale. Trebuie gândit", a declarat Udrea.
Ea a mai susținut și propunerea președintelui Traian Băsescu de a finanța de la bugetul de stat campaniile electorale ale candidaților. În opinia ei, inițiativa ar trebui luată în considerare, întrucât astfel ar fi evitată crearea clientelei politice.
"Dar trebuie să ne gândim și la modul de finanțare a campaniilor, pentru că foarte des se vorbește de clientela politică. Cred că ar trebui să găsim mijloacele prin care campania să fie finanțată absolut transparent și să nu mai creăm posibilitatea de a se genera această clientelă politică", a explicat Elena Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : 2 în 1 la PDL Constanța
Pagina a fost generata in 1.8235 secunde