UDTTMR, prezentă la târgul de binefacere "Să dăruim împreună"

406
Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" care a avut loc, luni, a devenit o tradiție, evenimentul reunind consulatele din Constanța, cele două uniuni ale tătarilor și turcilor, dar și oamenii de afaceri turci. Și anul acesta, UDTTMR a răspuns invitației Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța și Insti-tuției Prefectului Județului Constanța, implicându-se în buna desfășurare a evenimentului.

Drept urmare, UDTTMR a participat și la ediția de anul acesta a Târgului de binefacere "Să dăruim împreună", uniu-nea fiind reprezentată de Organizația de Femei și Ansamblul "Karadeniz", acesta din urmă susținând un moment artistic.

Pentru acest eveniment, membrele comunității tătare au pregătit numeroase preparate tradiționale pe care le-au vândut. Banii încasați din vânzare, dar și donațiile care s-au strâns la standul UDTTMR vor fi folosiți pentru ajutorarea copiilor instituționalizați de la Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea.

Membrele Organizației de Femei a UDTTMR au strâns suma de 5.068 lei, bani care au fost predați imediat după încheierea evenimentului reprezentanților Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța.

Prima ediție a Târgului de binefacere "Să dăruim împreună" a avut loc în anul 2006, UDTTMR participând la toate edițiile organizate până în prezent. 

Pagina a fost generata in 0.3494 secunde