Elena Udrea:

"Unitatea dreptei nu este posibilă înainte de europarlamentare"

90

Articole de la același autor

Deputatul Elena Udrea consideră că formațiunile politice de dreapta nu se vor uni înainte de alegerile europarlamentare. 
"Dacă ar mai fi fost o șansă, aș fi luptat pentru ea înainte să aleg să vin în Mișcarea Populară, asta am făcut opt luni. Nu mai există evidentă soluție ca unitatea dreptei să fie înainte de alegerile europarlamentare, dar măcar să se întâmple după europarlamentare. În acest moment, vom deschide discuții cu toate celelalte partide de centru dreapta pentru o colaborare în vederea prezentării unui proiect comun pentru alegerile în Parlamentul European, însă nu mai poate fi vorba de fuziuni, proiecte care ar trebui instituționalizate, că nu mai este timp, nu ne permite nici legea. Colaborări pot fi până la europarlamentare, dar nu putem vorbi de o unitate în sensul unui proiect înregistrat la tribunal", a spus Udrea. 
Elena Udrea a adăugat că lista de candidați ai PMP pentru europarlamentare va fi făcută în urma unei competiții interne și în baza unor criterii care vor fi aplicate tuturor membrilor de partid. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Elena Udrea despre PDL
Pagina a fost generata in 0.5989 secunde