UPDATE - Guvernul Ponta III e gata. Cine sunt noii miniștri

410
5
UPDATE - Guvernul Ponta III e gata. Cine sunt noii miniștri - guvernulponta31393872682-1393888985.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - GUVERNUL PONTA III a fost votat, în această seară, de 346 de parlamentari. 192 de parlamentari au votat "împotrivă". Pentru validare erau necesare minimum 288 de voturi.


Ieri după-amiază, premierul Victor Ponta și-a prezentat propunerile pentru componența noului Guvern.


Mare parte dintre numele care se află pe această listă sunt cunoscute, și asta pentru că vorbim și despre foarte mulți foști și vechi miniștri care s-au regăsit și în vechea structură a Guvernului, însă avem parte și de alte mari nume, sau persoane despre care nu prea s-a auzit până în acest moment. Mai mult, surpriză, sau nu, UDMR intră la guvernare și primește două ministere și un post de vicepremier.


Iată care este lista:
Vicepremieri în cabinetul Ponta III: Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor.
Miniștri în cabinetul Ponta III: Rovana Plumb  - Ministerul Muncii; Ioana Petrescu  - Ministerul Finanțelor Publice; Liviu Dragnea  - Ministerul Dezvoltării; Robert Ca-zanciuc - Ministerul Justiției; Nicolae Bănicioiu - Ministerul Sănătății; Dan Șova - Ministerul Transporturilor; Remus Pricopie - Ministerul Educației; Constantin Niță - Ministerul Economiei; Titus Corlățean - Ministerul Afacerilor Externe; Mircea Dușa - Ministerul Apărării; Gabriela Szabo - Ministrul Tineretului și Sportului; Attila Korodi - Ministerul Mediului; Kelemen Hunor - Ministerul Culturii; Daniel Constantin - Ministerul Agriculturii; Gabriel Oprea - Ministerul Afacerilor Interne; Eugen Nicoli-cea - ministru pentru Relația cu Parlamentul; Liviu Voinea - ministrul pentru Buget; Aurelia Cristea - ministrul pentru Dialog Social; Răzvan Cotovelea - ministrul pentru Societatea Informațională; Bogdan Stanoevici - ministru pentru Românii de Pretutindeni. Miniștri delegați: Răzvan Nicolescu - ministru delegat pentru Energie; Florin Jianu - ministru delegat pentru IMM-uri și Turism; Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Cercetare; Doina Pană - ministrul delegat pentru Ape și Păduri.


Ședința plenului reunit al Parlamentului pentru validarea Guvernului ar putea avea loc astăzi, de la ora 15.00, iar audierile în comisii ale propunerilor de miniștri s-ar putea derula în cursul dimineții de astăzi. 


Comentează știrea

Hanibal
4 martie 2014
guvernul ideal

S-a schimbat Guvernul nr.2 cu Guvernul nr.3 care este format dintr-o trupa politica pestrita de circ de iarmaroc , o batjocura la adresa unui popor incercat de dureri grele .USL a captat , a inselat increderea electoratului prin mijloace josnice : demagogie, minciuna, dezinformare , inlocuind programul economic promis cu un singur obiectiv : jos Basescu . Nici acest obiectiv n-a fost in stare sa-l realizeze. USL a depasit prin lichelism politic tot ce s-a putut imagina pana acum in politica murdara romaneasca . Guvernul nr.3 este paravanul in spatele caruia faradelegile politicianistilor vor continua in dauna interesului general . Concret,noul guvern este ca o anvelopa peticita cu 30 de petice ,adica portofolii . Putem spune multe despre USL (acum nici macar USD) si guvernele sale dar punem o singura intrebare , legata de asa zisul "Program" : Unde este acum ministerul " Marilor proiecte " si ce a facut acesta in afara de palavre si bani incasati de la buget ? A facut ceea ce au facut si celelalte ministere ; NIMIC.Guvernele Ponta-Antonescu au vrut sa ne fericeasca cu orice pret.N-au reusit si nici nu puteau sa reuseasca.Acum,Guvernul Ponta 3 incearca din nou , dar nu va reusi decat sa netezeasca drumul nostru catre lumea cealalta unde nu e nici durere nici suspin. Noul guvern demonstreaza ca Ponta nu vrea decat executanti docili si, ca sa scoata ochii electoratului care este deja orb , a inclus si cativa ministri tineri , care pana acum nu s-au ilustrat prin nici un fel de realizare demna de functiile primite decat acelea de tucalari pe la cabinetele unor ministri. Gabriela Szabo este singura care poate avea un rol important in noul guvern: sa-l antreneze pe Ponta si acolitii sai sa alerge cat mai repede ca sa scape de furia cetatenilor inselati care inca nu s-au trezit din somn. Ce sa mai zicem ? premier imatur, guvern imatur.

st3fun
4 martie 2014
ministrul culturii

ce stie un bozgor despre cultura noastra pentru a o gestiona bine?

admirator
4 martie 2014
va distruge toata cultura

romaneasca, sub pretextul nationalismului... (cum s-a mai facut...); dar stam bine la mediu, drujbarii din UDMR vor da jos toate padurile noastre si le vor trimite in Ungaria... pe bani grei(pentru ei)...

AFACEREA TA
4 martie 2014
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

AFACEREA TA
4 martie 2014
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Cum îl "vede" Ponta pe Tăriceanu
Pagina a fost generata in 0.4379 secunde