UPDATE - Victor Babiuc, fostul ministru al Apărării, va fi ELIBERAT

73
UPDATE - Victor Babiuc, fostul ministru al Apărării, va fi ELIBERAT - victorbabiuc-1387802932.jpg

Articole recomandate

UPDATE -  Fostul ministru al Apărării Naționale, Victor Babiuc, va fi eliberat. Babiuc a ispășit o treime din pedeapsa primită, de 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri. El a cerut Judecătoriei Găești să fie eliberat condiționat. Parchetul nu a formulat recurs. Babiuc ar putea fi eliberat astăzi sau mâine, anunță realitatea.net.


Fostul ministru al Apărării Naționale, Victor Babiuc, ar putea fi eliberat. Babiuc a ispășit o treime din pedeapsa primită, de 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri. El a cerut Judecătoriei Găești să fie eliberat condiționat.


Fostul ministru Victor Babiuc și generalul Dumitru Cioflină au fost condamnați la câte doi ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri.


Potrivit Codului Penal, condamnații bărbați trecuți de vârsta de 60 de ani pot fi eliberați condiționat după executarea unei treimi din durata pedepsei, în cazul în care au primit o pedeapsă de cel mult 10 ani.


Astfel, fostul ministru al Apărării Victor Babiuc (75 de ani) și fostul șef al Statului Major General Dumitru Cioflină (70 de ani) vor face efectiv maximum opt luni de închisoare, din cei doi ani la care i-au condamnat judecătorii instanței supreme, potrivit realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4276 secunde