Impozitele și taxele locale se pot achita până pe 24 decembrie

66
Impozitele și taxele locale se pot achita până pe 24 decembrie - spit113365481341379572774-1387802642.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că se apropie sfârșitul anului, Serviciul Public de Impozite și Taxe recomandă constănțenilor să verifice dacă au achitat la zi impozitele și taxele locale.


"Termenul scadent pentru plată a fost 30 septembrie și după această dată au început să se calculeze majorări de întârziere. Astfel, persoanele care doresc să treacă în noul an fără datorii către bugetul local, se pot prezenta, în vederea achitării restanțelor, la orice agenție fiscală, oficiu poștal, agenție Garanti Bank sau stație OMV din municipiu, până marți, 24 decembrie", precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.


Totodată, puteți opta pentru următoarele modalități de plată: prin intermediul cardului bancar (pe site-ul instituției www.spit-ct.ro), prin Internet Banking, ordin de plată sau mandat poștal. 


Fără a se deplasa la ghișeele institutiei, contribuabilii au posibilitatea vizualizării listelor detaliate ale taxelor și impozitelor locale datorate, ale plăților efectuate, evidența clădirilor, terenurilor, mijloacelor de transport, a garajelor ADP și a taxei de habitat direct pe site-ul instituției www.spit-ct.ro - secțiunea Servicii online - Plata electronică a impozitelor și taxelor locale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde