Cum se pot achita, prin internet sau de pe mobil, impozitele și taxele locale

144
Cum se pot achita, prin internet sau de pe mobil, impozitele și taxele locale - plataonline-1361441208.jpg
Banca Comercială Romană (BCR) oferă clienților săi posibilitatea achitării gratuite a impozitelor pe case, terenuri și mașini, prin internet și telefon, utilizând Click și Alo 24 Banking BCR. 


"Ne așteptăm ca și în acest an să continue trendul crescător pe care l-am înregistrat anul trecut - o creștere de 20% a numărului tranzacțiilor pe această zonă. Plata impozitelor se poate efectua fără a necesita preînregistrarea pe site-urile administrațiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea șabloanelor predefinite de BCR", a precizat Bogdan Marin, director executiv Canale Retail, BCR.


Clienții trebuie să cunoască și să completeze câteva câmpuri specifice șablonului predefinit de plată: Cod cont bugetar - reprezintă codul de impozit aferent obligației de plată achitată. Lista codurilor de impozit este disponibilă pe site-ul Ministerului de Finanțe. Codul se completează fără punctele despărțitoare; Nume beneficiar final - se va completa numele instituției sau bugetul către care se face plata; CUI beneficiar final - se va completa Cod Unic de înregistrare al instituției către care se face plata; CNP contribuabil - se va completa CNP - ul persoanei pentru care se face plata.  Prin intermediul Click și Alo 24 Banking BCR se pot plăti impozite și taxe și pentru alte persoane.


Clienții BCR au la dispoziție, pe site-ul băncii sau direct în aplicația Click 24 Banking BCR, exemple de completare și toate link-urile utile către tipuri de taxe, impozite și contribuții, coduri de impozit (de pe site-ul Ministerului de Finanțe Publice). 
Prin intermediul Click și Alo 24 Banking BCR, clienții BCR mai pot achita o gamă largă de impozite și taxe precum: impozitul pe venituri din concesiuni și închirieri, din activități independente, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, taxe consulare, taxe pentru eliberări de permise și certificate, amenzi și alte sancțiuni, asigurări sociale pentru venituri din prestări de servicii etc. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2969 secunde