USL vrea devansarea alegerilor prezidențiale

160
1
USL vrea devansarea alegerilor prezidențiale - ponta1356170637-1358981913.jpg
Premierul Victor Ponta a afirmat, ieri, că ar fi foarte bine pentru România ca anul viitor alegerile europarlamentare să fie odată cu cele prezidențiale, precizând că l-a informat despre această idee și pe președintele Traian Băsescu, care a spus că o examinează.


"Nu e un secret și mă gândesc că ar fi foarte bine pentru noi ca țară ca anul viitor să nu stăm tot anul în alegeri. Anul viitor, dacă există vreo posibilitate constituțională, o discutăm, eu l-am informat și pe președinte asupra acestui lucru - ori să avem un al doilea mandat redus cu câteva luni, ori să avem un sistem în care să ai alegerile odată cu PE și să intre în mandat la expirarea mandatului președintelui. E o discuție în primul rând constituțională. Politic nu e niciun fel de problemă pentru că nu cred nici pentru dl președinte Băsescu, după 9 ani și jumătate, nu cred că mai contează trei luni în plus sau în minus. E o discuție însă în primul rând de ce e mai bine pentru România. Eu cred că este mai bine să avem concentrate alegerile", a afirmat Victor Ponta, care a menționat că și alte țări au adoptat această idee.

Întrebat ce răspuns i-a dat președintele despre această problemă, premierul a precizat: "Examinează, nu mi-a dat un răspuns pe loc". 


Comentează știrea

Conjugare corecta(a la USL)
24 ianuarie 2013
A coabita-verb

Eu te crestez,tu coabitezi,el examineaza.Noi te injuram,ei te ejaculeaza,voi coabitati.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4166 secunde