Primarul Cristian Radu a început inspecțiile în stațiuni pentru pregătirea sezonului estival

309
Primarul Cristian Radu  a început inspecțiile în stațiuni pentru pregătirea sezonului estival - cristianradu-1358957350.jpg
Primarul Cristian Radu, împreună cu mai mulți reprezentanți ai municipalității și consilieri locali, efectuează, în această perioadă o serie de inspecții și verificări în stațiunile din sudul litoralului, în vederea stabilirii măsurilor administrative care se impun pentru pregătirea sezonului estival. 


Inițiativa edilului Mangaliei rezidă din dorința de a atrage cât mai mulți turiști în vara acestui an, printr-o bună gospodărire, ecologizare și modernizare a tuturor stațiunilor din sudul litoralului.

În urma vizitei în stațiunile Neptun și Olimp, primarul Mangaliei a cerut factorilor de decizie de la nivel local să notifice pe toți deținătorii de terenuri și clădiri, ca până la 1 aprilie să finalizeze lucrările de reparații și igienizare. În caz contrar, lucrările respective vor fi realizate de administrația publică locală între 1 aprilie și 1 mai, iar contrava-loarea serviciilor va fi suportată de cei care nu au respectat termenele stabilite de Primărie.

Toodată, în stațiunea Neptun se vor amenaja aleile pietonale, cu băncuțe și coșuri de gunoi, iar toate cablurile de pe stâlpi vor fi mutate în canale îngropate, special amenajate în acest sens. De asemenea, municipalitatea va înfrumuseța aspectul tuturor spațiilor publice, prin lucrări de toaletare a vegetației.

"Trebuie să existe mai multe parcuri și panouri de informare turistică. Parcările parțial acoperite vor fi demolate și reamenajate. În spatele Gării din Neptun vom realiza o stație de taxiuri, iar cât de curând vor începe lucrările de modernizare, prin eficientizarea sistemului de iluminat public, optimizarea spațiilor cu destinație turistică și ridicarea chioșcurilor amplasate ilegal pe domeniul public. Nu vor mai exista gherete neautorizate și insalubre, iar toate gardurile de sârmă vor fi mascate de vegetație pentru un aspect mai plăcut. Comercianții vor avea zone delimitate unde își pot primi vizitatorii. Turiștii vor vedea că avem spații speciale pentru comerț, agrement, promenadă și alte activități specifice", a menționat Cristian Radu.

El a mai spus că în următoarele zile se va întâlni cu cei care dețin spații și terenuri în zona "Steaguri", din Neptun, pentru stabilirea unor măsuri administrative urgente care să îmbunătățească aspectul zonei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.614 secunde