Ce vor discuta consilierii locali din Mangalia la ședința de mâine

259
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat pentru vineri, 25 ianuarie, ora 17.00, o ședință ordinară a Consiliului Local. 


Pe ordinea de zi figurează proiecte de hotărâre privind aprobarea preluării cu titlu gratuit de către CL a pachetului de acțiuni reprezentând 2% din capitalul social al CNAPM S.A. Constanța și desemnarea unui membru al CL în CA al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia. De asemenea, consilierii vor dezbate aprobarea achiziționării și implementării unei platforme de informare și atenționare rapidă a locuitorilor orașului Mangalia, precum și majorarea de la 200 de lei la 400 de lei, a sumei acordată persoanelor care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

În cadrul altor proiecte se va mai discuta schimbarea titulaturii din "Protoieria Mangalia" în "Protoieria Callatis", invalidarea referendumului local desfășurat în data de 9.12.2012 și mandatarea primarului de a proceda la evaluarea secretarului Municipiului Mangalia.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi vizează revocarea unor repartiții de locuințe, novarea unor contracte de concesiune și stabilirea unor măsuri referitoare la autorizarea lucrărilor de construire la locuințele situate în blocuri. Potrivit convocatorului, în cadrul ședinței CL se va mai discuta despre transferul unei suprafețe de teren din administrarea SADPP către Ministerul Administrației și Internelor - Garda de Coastă, suplimentarea domeniului privat al Municipiului Mangalia și aprobarea metodologiei de vânzare a unor terenuri ce aparțin domeniului privat al municipalității. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1914 secunde